mala oaza

Moderna kuhinja, crno-bele fotografije i poseban KUTAK: Zavirite u ušuškani dom Marije Kilibarde

0

Marija Kilibarda je svom dom u lepom delu Beogradu opremila sa ljubavlju.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Marija Kilibarda (42) je već godinama na medijskoj sceni. Svoje prve korake u ovom poslu je napravila na televiziji "3K", a posle su se formati i televizije smenjivali, a ona je postala jedno od omiljenih TV lica.

 

Njeno ime stoji ispred svih većih televizijskih formata poput "Tvoje lice zvuči poznato", "Prvi glas Srbije", "Bingo", "Rt dobre nade", "Sve u svemu" i mnoge druge, a publika se raduje da vidi u kojem formatu će se okušati sada kada je nakon 12 godina napustila Prvu televiziju.

 

Poput svih ljudi, i Marija beg od poslovnih obaveza traži u svom domu, svojoj mirnoj luci, koja se nalazi u prelepom delu Beograda.

Kao što ćete videti i u galeriji ispod koju smo pripremili, u stanu lepe voditeljke dominiraju praktični i jednostavni komadi nameštaja.

 

Ovaj princip se ogleda i u modnom stilu Marije Kilibarde, a ono što je provereno i dobro, ne treba menjati, pa se istim pravilima vodila i prilikom uređenja svog doma. 

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/kilimara

Kuhinja je moderna, a u prvi plan dospevaju šarene pločice koje joj daju na jedinstvenosti.

 

U dnevnoj sobi se ističe zid sa predivnim fotografijama i kutak za čitanje, koji osim naravno police sa knjigama iziskuje i udobnu, plavu fotelju u kojoj voditeljka provodi dosta vremena kad želi da se opusti, 

 

makonda-tracker