bez greške

Omiljena ženska obuća + STREET STYLE! Stajling Marije Kilibarde koji može da služi kao inspiracija sve do septembra

0

Proslavljena voditeljka otišla je na zaslužen odmor i još jednom pokazala zašto spada u najbolje odevene Srpkinje

foto: Instagram
foto: Instagram

Voditeljka Marija Kilibarda od pre nekoliko dana uživa u čarima mora i lepog vremena u društvu prijateljice, a iako obično ne deli mnogo o svom privatnom životu, sada je objavila dve fotografije koje svedoče o tome kako se provodi na letovanju.


Jedno od najlepših TV lica najpre smo videli na plaži, bez trunke šminke, kako sluša muziku dok joj vetar mrsi kosu, a potom nam je pokazala svakodnevni letnji stil.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)


Marija je, naime, pozirala ispred ogledala u odevnoj kombinaciji sastavljenoj od jednostavnog i dubljeg teksas šorsta i svetlije maslinaste košulje, svačijoj omiljenoj odevnoj varijanti u toplim mesecima. Jednostavan, praktičan i vrlo udoban primer street style-a lepa Mara upotpunila je obućom koja se svakog proleća neizostavno vraća u modu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)


U pitanju su espadrile, prozračna i lagana ženska obuća koja svaki korak čini prijatnijim, a prilagodljiva je različitim stilovima. Iako ih obično viđamo u ležernijim odevnim varijantama, španska kraljica Leticija i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton dokazale su da one i te kako mogu da se uklope u neke elegantnije odevne varijante.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Sve zavisi od modela, a Marija Kilibarda opredelila se — u skladu sa svojim casual izdanjem — za svakodnevni par obuće.

 

Marija Kilibarda
foto: Instagram

Voditeljka je odabrala crvene espadrile sa crnim vrhom i kaišem, a sve je upotpunila crossbody torbicom i crnim naočarima za sunce.


Kad neko ume da je nosi, čak i najobičnija i svedena odevna varijanta je stajling za primer i inspiraciju, zar ne? Ako danas vidite praktičniju i lepšu kombinaciju, javite nam!

 

 

makonda-tracker