inspiracija

Za ovu priliku je čuvala – SUVI GLAMUR! Marija Kilibarda ima najlepšu haljinu za svečane prilike tokom zime

1

U društvu svog dečka Branislava Vučelića i najbližih prijatelja i saradnika, Marija Kilibarda je uživala u divnoj večeri, a izgledala je spe-kta-ku-la-rno

Marija Kilibarda u crno-plavoj haljini koja će se nesumnjivo pamtiti, u društvu dečka Branislava Vučelića
Marija Kilibarda u crno-plavoj haljini koja će se nesumnjivo pamtiti, u društvu dečka Branislava Vučelićafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna voditeljka Marija Kilibarda juče je u Beogradu organizovala jedan događaj koji je okupio veliki broj poznatih ličnosti, ali je ona kao zvezda večeri bila najelegantnija.


Budući da je promovisala svoj brend, jedna od omiljenih dama na našim malim ekranima svojski se potrudila da ovo bude veče za pamćenje, a u tome joj je pomogla jedna od najlepših toaleta u kojima smo je videli do sad.


Marija je okupljenim predstavnicima medija pozirala u šik kreaciji dužih rukava, a reč je o modelu midi dužine koji prati liniju tela i odiše otmenošću.

 

U pitanju je haljina koja naglašava ramena i njen uzan struk, ali posebno se izdvaja zahvaljujući bojama.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Voditeljka je, naime, pribegla kolorblok trendu, odnosno opredelila se za haljinu u kojoj se oštrim linijama jedna drugoj suprotstavljaju crna i plava boja, a da sve bude još elegantnije – u pitanju je elegantni svetlucavi model prekriven sićušnim šljokicama.


Za dodatnui dozu seksepila, tu je dubok šlic sa strane, a svoje holivudsko izdanje Marija Kilibarda zaokružila je tako što je kosu prebacila preko jednog ramena.

 

Marija Kilibarda u elegantnoj crno-plavoj haljini
Marija Kilibarda u elegantnoj crno-plavoj haljinifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Uz ovakvu toaletu izvanredno bi izgledale i plave cipele, ali se voditeljka držala klasike, te je ponela lakovane crne salonke s visokim štiklama.

 

Inače, otkako je mediji pišu da je reč o velikoj ljubavi, a dugo se pisalo i da par planira veliko venčanje.

 

Navodno su oni planovie odložili zbog pandemije virusa korona, a voditeljka preferira da ne priča o privatnom životu i jednom prilikom je istakla samo da ne želi da neko rizikuje zdravlje zbog nje, kao i da ima vremena za svadbu.

 

Branislav Vučelić i Marija Kilibarda već neko vreme su u skladnoj vezi
Branislav Vučelić i Marija Kilibarda već neko vreme su u skladnoj vezifoto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Biće dana za megdana, uostalom, krunisanje ljubavi ne mora da se požuruje, ne mora po svaku cenu, naročito kada uslovi nisu bezbedni – istakla je jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker