blistaju

Ovo je muž Marije Petronijević! Zbog njega je napustila grad i posvetila se seoskom životu

1


Glumica Marija Petronijević, najpoznatija po ulozi u seriji "Selo gori, a baba se češlja" godinama je od javnosti skrivala svoju intimu, a sada je rešila da ponosno svetu pokaže svog životnog saputnika 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Marija Petronijević pre nekoliko godina rešila je da pauzira s karijerom i posveti se životu na selu Visibaba i poljoprivredi, a krajem prošle godine je postala majka.


Marija je u oktobru 2021. godine na svet donela sina, a iako povremeno deli detalje o svojoj svakodnevici i seoskoj idili u kojoj uživa, ona je skrivala identitet svog supruga, koji nije javna ličnost.

 

Međutim, njen izabranik sada je sam podelio njihovu zajedničku fotografiju. U pitanju je Milinko Isaković, IT stručnjak iz Loznice i imućni humanitarac, a on je svojim pratiocima na Instagramu priredio veliko iznenađenje konačno objavivši fotografiju s jednom od najlepših srpskih glumica.

 


"Posle sto godina", glasi jedan od komenatara na njegovu objavu.

 

On je, inače, i prošle godine podelio njihov zajednički selfi, koji je tada prošao neopaženo od strane medija.

 


Milinko Isaković je, inače, pre desetak godina postao poznat široj javnosti kada je u okviru akcije "Milinko vam daruje" širom Srbije ostavio više stotina poklona na različitim lokacijama kako bi ih pronašli ljudi kojima su oni potrebni.

 


Kako je tada istakao za Alo, on je obu ideju dobio iznenada, a on je čovek koji uvek ima osećaj da nije uradio dovoljno za druge.


Jednog dana sam se probudio s idejom da sam dobar čovek koji je uradio nekakva dobra dela, dok već sledećeg dana pomislim da ću goreti u paklu jer prethodnog dana nisam Romu koji prosi na Brankovom mostu dao neki novac – istakao je on tad.

 

 

makonda-tracker