ne zaboravlja korene

Trošna kuća u provinciji bila je njen dom: Aleksandra Prijović danas živi u SUVOM LUKSUZU, a evo gde je odrasla

1

Poznata pevačica Aleksandra Prijović nije oduvek uživala u raskoši kao što je to danas slučaj.

Aleksandra i Filip sada žive u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi
Aleksandra i Filip sada žive u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosifoto: Nemanja Nikolić

Naša pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović več duže vreme važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni.

 

Oni sa svojim naslednikom Aleksandrom žive u velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi, koja ih je, kako su svojevemeno pisali mediji, koštala "tričavih" pola miliona evra.

 

Filip i Aleksandra su izabrali taj kraj pošto je jako blizu porodičnom domu Slobodana Živojinovića i Lepe Brene, a svoje mesto za život su uredili do najsitnijih detalja.

 

Ipak, iako se sada baškari u luksuzu i uživa i idili sa svojim mužem Filipom, njen put nije počeo tako.

 

Kuća u kojoj je Aleksandra odrasla nalazi se u Hrvatskoj, u Belom Manastiru. Dok je još bila jako mlada, roditelji popularne pevačice Borka i Nedeljko su se razveli. Kako joj je mama, poput nje, bila pevačica, morala je često da radi, pa su Aleksandru čuvali baka i deka.

 

Kuća u Belom Manastiru
Kuća u Belom Manastiru foto: Nenad Kostić

U tom periodu Aleksandra je živela u kući u blizini centra Belog Manastira, ali i kada se odselila i postala uspešna popularna Prija nije zaboravila svoje korene. Prve pare koje je zaradila je davala porodici, koja je ulagala u renoviranje stare kuće.

 

1 / 2 Foto: Nenad Kostić

 

- Prvi posao od kog sam zaradila neki dinar bilo je pevanje. Imala sam tada 15 godina. Donela sam novac kući jer sam želela da pomognem porodici. Nije mi padalo na pamet da trošim na krpice i izlaske – ispričala je jednom prilikom Prijovićeva.

 

 

Sećajući se tih dana, Aleksandra je otkrila i da je prvi posao imala već kao jako mala, uz svoju baku.

 

Kao devojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuvala kafu. Svima sam govorila da idem na posao sa bakom - rekla je svojevremeno Aleksandra.

 

 

makonda-tracker