SVE PODREĐENO ĆERKICI

Glavno mesto zauzima KLAVIR, a tu je i prelepi ŠANK, SLIKE i sve je BELO: Ovo je MALI RAJ Ivane Selakov u srcu Zemuna

0

Ako ste očekivali da ćete videti luksuz, prešli ste se 

foto: Instagram / selakov
foto: Instagram / selakov

Porodični dom naše poznate pevačice Ivane Selakov nije ni nalik onim luksuznim stanovima i kućama u kojima je sve u mermeru, optočeno skupocenim nameštajem i dekoracijom. 

 

Smešten u Zemunu, daleko od gradske buke i vreme, stan naše lepe pevačice i njene porodice opremljen je u modernom duhu, a ono što se na osnovu njenih fotografija sa Instagrama može zaključiti jeste da u njemu dominira bela boja.

 

Prostrana sofa koja zauzima centralni deo dnevne sobe, kao stvorena je za uživanje u večernjim satima, kada se završe sve obaveze i kada se njihova mala porodica ušuška ispred velikog modernog televizora.

 

 

Umesto skupocenih vaza i cveća tu je šator za devojčice, koji predstavlja pravo malo carstvo za Ivaninu ćerkicu Krunu. Osim toga, i sve ostalo što se nalazi u njenom domu je prilagođeno ovoj maloj gospođici, a Ivana se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa njom. 

 

Takođe, tu je i nešto za šta je Ivana posebno vezana, a to je moderan beli klavir, na kojem neretko zasvira i koji predstavlja glavno mesto okupljanja na proslavama i rođendanima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Ona i njen izabranik Predrag Peđa Mirković stan su opremili nameštajem svetlih nijansi. A dnevni boravak otvoren prema kuhinji osvetljen je i ima izlaz na terasu sa spektakularnim pogledom.

 

I tu magiji nije kraj. Tobogan, mini šator, mede i brojne druge igračke sa kojima se njena mezimica igra predstavljaju nešto bez čega ni jedan porodičin dom ne može da bude, pa ni ovaj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Selakov (@selakov)

 

Malo po malo Kruna je okupirala dnevnu sobu, a u svoju, koja je takođe vrlo lepo stilizovana, navraća samo kada je vreme za spavanje.

 

Ponosni roditelji to joj ne zameraju, posebno zato što i oni nekretninu koriste za druge stvari osim onih porodičnih. Ivana i Peđa, naime, često u svom stanu rade, tačnije s bendom se pripremaju za nastupe.

 

U galeriji koja sledi pogledajte kako izgleda njen mali porodični raj

 

1 / 7 Foto: Instagram / selakov

 

 

makonda-tracker