nerazdvojni

OD LJUBOMORE NIJE MOGAO DA SPAVA: Nemanja Nedović i Mina Milutinović otvoreno o svojoj ljubavi

0


Srpski košarkaš i manekenka nedavno su se jedno drugom zakleli na večnu ljubav, a važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni

foto: Instagram
foto: Instagram

Nemanja Nedović i Mina Milutinović svoju adresu prebacili su u Atinu, s obzirom da je košarkaš potpisao ugovor sa Panatinaikosom, i ne kriju da im brak nije doneo neke bitne promene u životu.

 

- Već mesec dana smo ovde, privikavamo se. Imali smo poteškoća sa pronalaženjem stana, ali sada smo se skućili i uživamo. Sve smo sami opremili, nismo imali pomoć i baš sam ponosna na Nemanju jer je sve sam sklopio - ispričala je Mina u emisiji Net kulturno” na Mondo.rs, dok je Nedović otkrio ima li kakvih promena u njihovom odnosu od kada su muž i žena:

 

- Mi dugo već živimo zajedno tako da kod nas nema nekih epohalnih promena nakon što smo se venčali. Najbitnije za brak jeste tolerancija, poverenje i davati prostor jedno drugom.


Mina se u tome složila sa košarkašem.

 

 

- Volim da imam nešto svoje kao što je posao, da mogu da putujem, da se uželimo jedno drugog, da sam ostvarena u nečemu van našeg odnosa - kaže manekenka, dok Nemanja otkriva da nije lako pratiti profesionalnog sportistu:

 

- Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo “je l’ ti moraš na svaki trening da ideš”. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Milutinovic Nedovic (@minamilutinovic) on


Ipak mladi par ne krije da je poput svih na početku veze imao određene strahove koje je uz poverenje brzo uspeo da prebrodi.

 

- Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo - objasnio je košarkaš, dok se Mina nadovezala:

 

- Nismo imali ni jednu pauzu ili krizu za ovih šest godina. I dalje ne mogu da se naviknem da sam u braku i da sam nečija žena, ali nam se ništa mnogo ni nije promenilo, uživamo u svakom zajedničkom trenutku.

 

 

makonda-tracker