prelepo

U njemu je pronašla MIR, SPOKOJ I LJUBAV: Pogledajte kako izgleda PORODIČNI DOM Slađe Alegro u Obrenovcu (FOTO)

1

Umesto u centru grada poznata pevačica se odlučila da porodični dom potraži na mestu koje je blizu Beograda, a ipak daleko od buke i gužve 

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna pevačica Slađana Slađa Dragaš, poznatija kao Slađa Allegro jedna je od onih pevačica koje su svojim vrednim radom uspele da ispune sve svoje želje.

 

Slađana je rođena u Obrenovcu i otuda ljubav prema ovom malom, ali "živom" gradu. Ona je zbog toga odlučila da i svoj porodični dom sa suprugom Zoranom Dragašem svije baš u tom gradu.. 

 

 

Daleko od beogradske buke i gužve stvorili su dom iz snova. U njemu je sve uređeno po meri. Slađa i njena porodica u njemu pronalaze beg od svakodnevnih obaveza, tu se druže, odmaraju i uživaju u ljubavi.

 

Porodični dom naše pevačice jedan je od najlepših na domaćoj estradi. U njemu dominiraju moderni komadi nameštaja, svetle boje i prostrane prostorije. 

 

Od kako su pre šest godina postali roditelji male Mile, Slađa i njen muž su sve podredili njoj. Najvažnije im je bilo da je prostor bezbedan i uredan.

 

Slađa Allegro, Slađa Alegro, Svadba Veljka Ražnatovića
foto: kurir

 

Slađa i njena porodica su tokom poplava 2014. imali ogromne probleme, ali su uspeli da sve ponovo urede onako kako su oduvek želeli.

 

Gotovo sav nameštaj je braon, bež i bele boje. Na policama i zidovima se nalaze mnoge porodične fotografije, a ceo stan prožet je detaljima i sitnicama koje mu daj notu porodičnog doma. 

 

Kako on izgleda pogledajte u galeriji koja sledi.

 

1 / 7 Foto: Instagram

 

 

makonda-tracker