da li ste znali?

"Ja sam bio Žika, a ortak Toza": Srđan Todorović otkrio na koji NEOBIČAN NAČIN je dobio ČUVENI NADIMAK

1

Glumca Srđana Todorovića svi znamo po čuvenom nadimku Žika.

foto: Instagram
foto: Instagram

Srđan Žika Todorović je naš proslavljeni glumac, a vesti iz njegovog života su uvek interesantne publici.

 

Žika je svojom pojavom i duhovitošću osvojio srca publike, a na društvenim mrežama često deli uspomene sa svojim ocem, slavnim Borom Todorovićem, ali i sa suprugom Anom.

Sigurno ste se pitali nekad kako je Srđan postao Žika, s obzirom da ovo ime i nadimak nemaju nikakve sičnosti. 

 

- Nažalost, nemam nikakvu zanimljivu anegdotu kako sam dobio nadimak Žika. Prosto, ne sećam se. U prvom razredu osnovne škole, nije bio nijedan Žika u odeljenju. Tada su bila moderna imena Dejan, Zoran, Dragan... Žika je podsećalo na neku provinciju i bilo je, onako, smešno... Uvek je bio neki Žika. I valjda je to nama bilo smešno i pričali smo neke viceve "Žika pe*er", "Toza vampir", pa smo mi glumili te viceve, nismo ih samo pričali ja i jedan moj ortak. I onda sam tako ostao Žika pe*er, on je ostao Toza vampir. Ali u to vreme, tada druga reč je bila - no, no, pa su ortaci skratili na Žika i bukvalno od prvog srednje mene zovu svi Žika - ispričao je glumac u jednoj emisiji.

 

Podsetimo, Žika već decenijama uživa u ljubavi sa lepom Anom, a njih dvoje su uspeli da održe svoju ljubav uprkos svim problemima i tragediji koja ih je zadesila kada im je preminulo dete.

 

 

makonda-tracker