UVEK SPREMAN ZA ŠALU

Izgleda da NJOJ NIJE SMEŠNO: Andrija Milošević hteo da oraspoloži ženu, njena reakcija je SMEŠNIJA nego njegova FORA!

1

Glumac Andrija Milošević poznat je po tome da na društvenim mrežama voli da kači klipove, koji su često, izgleda samo njemu smešni.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Kao i mnogo puta do sad, Andrija je i ovog puta pokušao da nasmeje svoju partnerku Aleksandru, ali njoj izgleda to uopšte nije bilo duhovito.

 

Andrija Milošević i njegova supruga Aleksandra Tomić su pre oko dva meseca postali roditelji. Glumica je rodila dečaka, a sudeći po njihovim objavama na Instagramu, izgleda da babac i nije neka spavalica.

 

 

Novopečeni roditelji se često bude umorni i neispavani što Andriju ne sprečava da u ranim jutarnjim satima ispriča po neki dobar vic ili foru i podeli ih sa svojim pratiocima. To Aleksandri izgleda baš i nije smešno i radije bi da se okrene i nastavi da spava.

 

Andrija je ovog puta ispričao vic o mišu, koji je, sudeći po reakciji Aleksandre, izgleda samo njemu bio smešan.

 

 

Da podsetimo, Glumac Andrija Milošević nedavno je postao otac. Njegova izabranica glumica Aleksandra Tomić donela je u njihov dom radost, odnosno sina Relju.

 

Glumcu je ovo prvo mezimče, a nedavno je otkirio i kako se snalazi u ulozi oca:

 

Super se snalazim, ja sam bio spreman za to. Nema šta, ja imam 43 godine. Osećam se odlično. Spavaš normalno, koliko u tom trenutku možeš, ali nije mi to nikakav teret. Niti mi je to promenilo bilo šta. Nije me ni strah — rekao je glumac u emisiji "Premijera".

 

Kako izgleda ovaj poznati glumački par pogledajte u galeriji:

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker