predivne vesti

OGLASIO SE novopečeni TATA — reči pune ljubavi i sreće: Andrija Milošević ne može da sakrije svoje oduševljenje

1

On je po prvi put postao roditelj i tako ne krije da je presrećan zbog svega šta mu se u životu dešava. Sada se oglasio za medije i ostavio kratak komentar zbog nove uloge koju je dobio u životu - postao je otac.

foto: Glossy
foto: Glossy

Glumica Aleksandra Tomić i popularni glumc Andrije Miloševića, postali su roditelji, prenose domaći mediji. 

 

Tomićeva se porodila i na svet donela dečaka koji se rodio sa 3 kilograma i 300 grama, a glumački par dao je svom mezimcu ime Relja. Ime Relja ima snažnu simboliku, popularno je na ovim prostorima i znači "onaj koji je vredan kao zlato", "sjajan", "onaj koji je pun energije".

 

 

Iako Andrija ne voli da se često se eksponira u javnosti, on je kratko prokomentarisao za medije da je presrecan: 

 

Ne znam šta bih vam drugo rekao, osim da je sve lepo i divno — rekao je Milošević za 24sedam.

 

Kako prenose mediji, porođaj je protekao u najboljem redu, a Andrija je govorio o tome da njegova izabranica stoički podnosi trudnoću, dok je Aleksandra otkrila da je dobila trudnički dijabetes.

 

Andrija je nedavno za domaće medije govorio o očinstvu, a tek skoro su otkrili pol bebe.

 

Nismo krili pol bebe ni u jednom trenutku, samo nismo imali ni želju ni potrebu da izveštavamo javnost o svim detaljima. Čekamo sina, Relju. Ime mu je dao jedan od mojih najboljih drugova, Stevan, s kojim sam krenula u prvi razred osnovne škole još 1990. godine i dan-danas smo nerazdvojni, pa je onda i ime koje je on dao našem sinu još lepše — ispričala je nedavno Aleksandra za "Story". Andrija je tada otkrio da se raduje sinu, ali da bi voleo i ćerku.

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: Bože, koliko je lepo — rekao je glumac, koji nije krio koliko želi da postane otac.

 

Apsolutno sam spreman da postanem otac i ne plašim se toga. Želim to i biće. Život vas vodi na razne strane i puteve, a onda prosto dođete do jednog momenta kada pomislite to. U stvari, istinski morate živeti život bez kalkulacija. To je poenta priče. Ne možete kalkulisati ništa, a posebno ne decu.

 

 

 

makonda-tracker