promene u životu

MALO SPAVA, ali se ne žali: Andrija Milošević prvi put ispričao kako se snašao u ulozi oca

0

Glumca je ispričao kako izgleda njegova rutina otkako je postao tata i odgovorio na pitanje da li su mu se priroriteti promenili. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Andrija Milošević nedavno je postao otac. Njegova izabranica glumica Aleksandra Tomić donela je u njihov dom radost, odnosno sina Relju

 

Glumcu je ovo prvo mezimče, a sada je otkrio kako se snalazi u ulozi oca:

 

 

Super se snalazim, ja sam bio spreman za to. Nema šta, ja imam 43 godine. Osećam se odlično. Spavaš normalno, koliko u tom trenutku možeš, ali nije mi to nikakav teret. Niti mi je to promenilo bilo šta. Nije me ni strah — rekao je glumac u emisiji "Premijera".

 

Milošević je Reljino rođenje proslavio sa svojim prijateljima i bio je presrećan tog dana. 

 

Mi imamo takav odnos prema životu, da mi slavimo svaki dan. Ovo je bio najlepši povod, fantastičan povod, i bilo je lepo — rekao je Milošević.

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo, glumački par nije krio pol bebe, a poznato je koliko su bili srećni kada su saznali prelepe vesti.

 

Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: "Bože, koliko je lepo."

 

 

Glumica se porodila carskim rezom, a tokom trudnoće se borila sa trudničkim dijabetesom, o čemu je javno govorila:

 

— Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji. Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško. Drugo, posle porođaj moram odmah da se vratim u pozorište.

 

 

 

 

 

makonda-tracker