PRELEPO

Na zidu umetnine, kuhinja i trpezarija kao iz časopisa: Milica Milša pokazala kako izgleda njen LUKSUZNO opremljen DOM

4

Poznata glumica Milica Isaković pokazala je delić svog malog raja

foto: Instagram
foto: Instagram

Jedna od naših najpopularnijih glumica Milica Isaković godinama je vredno radila i velikim koracima uspela da se popne na sam vrh glumačkog  neba.

 

Proslavila se ulogom Ade Kanački u seriji "Igra sudbine" koja je bila zajednički projekat nje i njenog muža Žarka Jokanovića.

 

Danonoćna snimanja urodila su plodom, a publika se zaljubila u njen lik. S nestrpljenjem su isčekivali svaku narednu epizodu, a vredna Milica je davala svoj maksimum.

 

 

Nakon završetka prve, druge, treće sezone poznati par je zaradio pozamašnu sumu novca, a deo njega iskoristili su da naprave svoj dom iz snova.

 

Iako o Miličinom privatnom životu ne znamo mnogo i ona ponekad podeli po neku fotografiju na osnovu koje možemo da vidimo kako i gde živi. Nedavno na Instagramu je osvanula jedna fotka koja je mnoge oduševila.

 

 

Njeni verni fanovi odmah su počeli da je hvale, a ono što se vidi na toj fotografiji zaista ostavlja bez daha. Prostrana dnevna soba, umetnine na zidovima, svetla kuhinja uređena kao iz najluksuznijih stranih časopisa.

 

Reklo bi se da je Milica napravila dom po svojoj meri, a da se trud i veliki rad poslednjih nekoliko godina svakako isplatio. 

 

U galeriji koja sledi možete videti kako je njen dom izgledao pre nekoliko godina.

 

1 / 8 Foto: Zorana Jevtić

 

makonda-tracker