opet je na meti kritika

"Stolice za goste koje NE VOLITE": Pogledajte dobro i izračunajte KOLIKO DUGO biste sedeli u kancelariji Kim Kardašijan

0

Kim Kardašijan, kao i cela njena porodica, uvek privlače pažnju neobičnim postupcima, odlukama, odevanjem, a Kim je ovog puta otišla korak dalje.

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Može se reći da je Kim Kardašijan često na meti i uglavnom joj javnost uvek traži šta može da se zameri, doduše, ona se nekad i potrudi da da povoda.

 

Kim je poznata po pomalo čudnom ukusu kada je enterijer u pitanju, a sada se nalazi skoro pa na meti podsmeha, a vi sami procenite na čijoj ste strani.

 

Svima je poznato da je u njenom vlasništvu veliki kozmetički brend i da Kim ima poslovne prostorije, a među njima i kancelariju u kojoj provodi vreme. Upravo je kancelarija na meri kritika, zapravo, osećaj za uređenje prostora Kim Kardašijan su mnogi doveli u pitanje.

 

Glavna tema su stolice u njenoj kancelariji i zaista, nije vam baš najjasnije koliko dugo možete da sedite na onakvom komadu nameštaja. Radi se o krajnje neobičnom obliku, ali u pitanju je i obično drvo koje izgleda jako neudobno.

 

1 / 3 Foto: Screenshot

 

Neki od komentara su bili i da je nemoguće sedeti na takvoj stolici, a oni najduhovitiji su istakli da su zapravo te stolice za goste koji ne treba dugo da se zadržavaju.

 

Jasno je da šta god da uradi, Kim Kardašijan neće proći bez kritika, te tako i dalje je među glavnim temama haljina Merilin Monro koju je ona obukla i pokrenula pravu lavinu, a vi sami procenite da li biste ovakav nameštaj kupili sebi i da li je baš sve što je moderno, istovremeno i udobno i poželjno...

 

 

makonda-tracker