zovu je arapska princeza

Raskoš u Parizu i Egiptu, sve U ZLATU i SKUPOCENIM detaljima: Zavirite u 2 luksuzna doma NAJBOGATIJE Srpkinje

3

Anika Božić je srpska manekenka udata za Jusufa al Saraja i sa njim uživa na dve luksuzne lokacije koje su im dom.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Anika Božić al Saraj je najbogatija Srpkinja, a mnogi je zovu i arapska princeza. Ona sa suprugom i sinom živi na dve luksuzne lokacije, u Parizu i Egiptu.

 

Kuća u Egiptu se nalazi na samoj plaži, a manekenka je otkrila da joj je svekrva pomogla u uređenju enterijera. Anika i Jusuf imaju sina Omara.

 

- Svaki prostor ima svoje čari, teško je porediti stan u centru grada i kuću na plaži – kaže Anika na početku razgovora, koja u domu u Parizu poseduje salon, kuhinju, trpezariju, spavaće sobe sa kupatilima, pomoćne prostorije, terasu, baštu, bar na otvorenom i prostorije za zaposlene. Uz stan tu je naravno i garaža. Slična situacija je i sa domom u Egiptu gde postoji salon za prijem, ali i više spavaćih soba sa kupatilom, kao i biblioteka koja je tek u izgradnji.

- Dom u Parizu sam uredila u potpunosti sama, a kuću u Egiptu je uredila moja svekrva, koja se inače bavi uređivanjem enterijera. Godinama skupljam knjige i fotografije eksterijera i enterijera i znam tačno u kakvom prostoru bih se osećala prijatno. Nikada nisam imala želju da živim u izložbenom salonu, nego u kući koja odgovara mom senzibilitetu i životnim potrebama - rekla je ona za SuperTV.

Anika je naglasila da su joj detalji najvažniji, a ove dane provodi u Egiptu pored bazena koji poseduje.

- Često se sa nostalgijom setim kulinarskog umeća svoje bake i žalim što nemam ni vreme ni strast da se posvetim sticanju istih. Kada su u pitanju kućni poslovi, perfekcionista sam od malih nogu i svaki prostor u kojem boravim mora da zadovoljava visoke standarde organizacije i higijene - rekla ja ona.

Podsetimo, Anika je udata za Palestinca, pa je jednom prilikom objasnila da on nije ni šeik ni princ i da su se upoznali preko zajedničkog prijatelja.

 

 

makonda-tracker