POGLEDAJTE

Zlatni garderober koji bi SVAKA ŽENA POŽELELA i umetničke slike: Zavirite u LUKSUZNO opremljen stan Ane Sević na Vračaru

0

Ana Sević uživa u ljubavi sa Danielom Nedeljkovićem, ćerkama i sinom kog je nedavno dobila.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Ana Sević sa porodicom živi na Vračaru, a njen dom je uređen baš onako kako je sama Ana htela.

 

Ana je vodila računa o svakom detalju, pa tako ceo stan je sređen u modernom stilu, sa zanimljivim komadima nameštaja, ali i umetničkim slikama.

Posebnu pažnju privlači nesvakidašnja polica u dnevnoj sobi, ispod televizora koja je asimetričnog oblika i celom stanu daje svetski izgled, a deo koji je zasigurno najdraži Ani je njen garderober sa zlatnim tonovima.

Zlatni garderober je sav u staklu i tamo su uredno spakovane pevačicine stvari koje je pažnjivo birala. Dok listate njen Instagram, možete primetiti i da Ana svuda po stanu ima ramove sa slikama, pa je tako dodatno ukrasila police i stolove po kući.

- Nekada se preforsiram jer nisam neko ko ume da se odmara. Naravno da se desi da se umorim, jer ne umem da stanem i povučem ručnu ni da prilegnem i odmorim se. Lorena ide u školu, pa smo se uigravali i po tom pitanju. Sena je energična devojčica koja istražuje i upoznaje svet oko sebe, ali njihovi osmesi olakšavaju sve - rekla je Ana i objasnila kako funkcioniše sa decom.

 

Ona često ističe i da su njene ćerke uspostavile sjajan odnos, na šta je ona ponosna.

 

Podsetimo, pevačica Ana Sević dobila je krajem marta sina Simeona sa suprugom Danielom Nedeljkovićem, s kojim ima već ćerkicu Senu. Iz prvog braka Ana ima ćerku Lorenu, čiji je otac popularni pevač Darko Lazić.

 

 

makonda-tracker