ovako nešto niste videli još uvek

Dvorac Dragane Mirković ima JAKU KONKURENCIJU: Zavirite u BAROKNO ZDANJE Jane Todorović koje se prostire na 16 hektara

1

Dragana Mirković je jedna od retkih naših pevačica koje se može pohvaliti velelepnim dvorcem, ali ipak nije i jedina.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jana Todorović poseduje neverovatan zamak u Postbauer-Hengu, u blizini Nirnberga u Nemačkoj.

 

Pevačica je u ovom dvorcu čak snimila i spot  za baladu Ja sam tvoja, ali nije pričala da je u pitanju njena građevina.

 

Jana nikada nije isticala koliko je imućna porodica njenog supruga, a kako Kurir saznaje, velelepno zdanje pre pet godina kupio je pevačicin svekar Sveta Todorović i ono se prostire na imanju od čak 16 hektara. Pored dvorca tu je i jezero, pomoćna kuća, veliki park, poseban deo za životinje. Dvorac se zove Kago Todorović i urađen je u baroknom stilu s notom renesanse, kao i nekoliko kula koje mu daju posebnu draž.

 

- Nikada to ne bih isticala, ali kad ste već saznali, jeste, to je dvorac mog svekra Svete, kog izuzetno cenim i poštujem. Mi smo velika porodica i on je jedan uspešan i cenjen čovek. Oduvek sam živela skromno i u tom duhu vaspitavam i svoje dete - rekla je pevačica jednom prilikom.

 

1 / 8 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, Janin svekar Sveta godinama živi i radi u Nemačkoj. On je krenuo u biznis s kamionima, a poslednjih nekoliko godina isključivo se bavi nekretninama. Pevačica je samo jednom objavila fotografije dvorca na Instagramu i to kada se slikala sa Svetom.

 

Podsetimo, Jana Todorović uvek ističe da je njen put do uspešne karijere bio jako težak, a da su joj roditelji bili velika porška, njen otac je bio spreman sve da proda samo da ona snimi pesmu.

 

 

makonda-tracker