MAGIČNO

Viktorijanski ― gotik stil ostavlja bez daha: Zavirite u DOM mejkap mogula Ket von Di ― vredan 15 miliona dolara (FOTO)

4

Istaknuta tatu umetnica i vlasnica šminkerskog brenda rešila je da proda svoj dom u Los Anđelesu i preseli se u ruralne predele u Indijani, ali od neobičnih enterijera ne odustaje.

foto: Redfin / BACKGRID, Profimedia
foto: Redfin / BACKGRID, Profimedia

Proslavljena tatu umetnica i mejkap mogul Ket Von Di rešila je da potpuno promeni dosadašnji način života, zatvori svoj studio za tetoviranje, preseli se u Indijanu sa suprugom - muzičarom Rafaelom Reiesom, a svoju vilu u Los Anđelesu proda za 15 miliona dolara.

 

Luksuzni dom je veoma neobičan, potpuno urađen u viktorijanskom - gotik stilu, a na prvi pogled deluje veoma mistično i hladno, te će Ket po mišljenju agenata morati da sačeka da građevina dobije adekvatnog kupca, naročito jer je cena pozamašna.

 

Kuća Ket von Di
foto: Redfin / BACKGRID, Profimedia

Iako je vilu šminkerka pre šest godina platila 6, 5 miliona dolara, po njenim rečima kompletno ju je renovirala i uložila na hiljade dolara kako bi konačni utisak bio ovako impozantan.

 

Objekat ima prostoriju koja je namenjena za pozorište na trećem nivou sa mokrim šankom i originalnim reflektorima, kao i skriveni govorni prostor sa ručno izrezbarenim zidovima. Ali ono što je najviše iznenadilo agente i potencijalne kupce jeste krvavocrveni bazen i hidromasažna kada.

 

1 / 7 Foto: Redfin / BACKGRID, Profimedia

 

Kuća je izgrađena davnih osamedesetih godina, ima 13 spavaćih soba i 10 kupatila koja se prostiru na više od 12.500 kvadratnih metara.

 

Tu je i dvosoban stan na vrhu garaže, ispred koje se nalazi zgodan prilaz sa okretnim pločama. Smeštena na ugaonoj parceli od preko pola hektara, iza kitnjaste kapije od kovanog gvožđa i visokih živih ograda.

 

Kuća Ket von Di
foto: Redfin / BACKGRID, Profimedia

Kada se uđe, veliki ulaz se uliva u dnevnu sobu obloženu drvenom oblogom, biblioteku, trpezariju i plesnu/dnevnu sobu u francuskom stilu.

 

Ostale karakteristike uključuju trpezariju ukrašenu platnenim oblogama i vitražima, koja se povezuje sa kuhinjom, opremljenom modernim starinskim uređajima. Pet spavaćih soba na drugom spratu uključuje više apartmana sa raskošnim kupatilima.

 

Ket von Di je nedavno kupila novi dom u Vevai u Indijani, za 1,5 miliona dolara.

 

Kuća datira iz 1874. godine i poznata kao Šenk vila, ima preko 3.200 kvadratnih metara obnovljenog stambenog prostora sa podrumom obloženim kamenom i više od 10 jutara zemlje sa vidikovcem i malim vinogradom.

 

Do sada novu vilu nije podelila sa pratiocima, ali verujemo da neće biti minimalistički uređena.

 

 

 

 

makonda-tracker