VRATILA SE!

NAJEŽIĆETE SE KAD PONOVO ČUJETE TAJ ANĐEOSKI GLAS: Suzan Bojl učestvuje u takmičenju "Ja imam talenat - šampioni" i potpuno je RAZNELA konkurenciju (FOTO) (VIDEO)

0

Čak ni poslovično svirepi Sajmon Kauel nije imao nijednu primedbu na njen nastup

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre deset godina, ne baš privlačna četrdesetsedmogodišnja škotska domaćica Suzan Bojl pojavila se na sceni šou programa “Britain’s Got Talent” i svi, kako u publici, tako u u žiriju, smejali su se njenoj pojavi.

 

A onda je ta neugledna žena otvorila usta, zapevala i ušla u istoriju.

 

 

Iako te sezone ona zapravno nije odnela pobedu, sigurno je ostala najpoznatiji i najvoljeniji učesnik jednog rijaliti talent šou programa. Takođe, u međuvremenu je zaslužila i titulu najbrže prodavanog izvođača na planeti.

 

Sada je Suzan dobila novu šansu da odnese pobedu u jednom pevačkom takmičenju, ovog puta međunarodnom. U pitanju je “America's Got Talent: The Champions” u kom su pozvani da učestvuju svi pobednici i znameniti učesnici “Ja imam talenat” širom sveta.

 

 

Bojlova je izašla na scenu i otpevala pesmu “Wild Horses” od grupe The Rolling Stones, a sudije Sajmon Kauel, Hajdi Klum, Mel Bi i Haui Mandel sa oduševljenjem su joj dali “prolaz” u naredni krug takmičenja.

 

- Znaš šta Suzan, ne mogu da se setim nijednog drugog takmičara koji bi više od tebe predstavljao samu suštinu ovog programa. Moram da ti iskreno kažem – ti si TA. Napravila si veliku promenu u brojnim ljudskim životima i zaista sam oduševljen što si sada sa nama ovde – kazao je Kauel.

 

foto: Profimedia

 

Suzan tvrdi da nije očekivala da će joj njen prvi nastup doneti svetsku slavu.

 

- Promenio mi se život. Bila sam obična i živela sam sa mačkom. Prodala sam preko 20 miliona ploča i to je previše za mene - kroz smeh kaže Suzan, koja sad izgleda mnogo bolje nego što je se sećate, navodno ima i dečka, a finansijski problemi su daleko iza nje.

 

Na pitanje da li sebe smatra šampionom, Britanka kaže:

 

- Ja sam šampion za one koji nemaju samopouzdanja da urade to što žele, za one koji nemaju glas, za one koje drugi ne primećuju.

 

 

 

makonda-tracker