odiše luksuzom

Krem tonovi i NENADMAŠAN LUKSUZ: Dom Jelene Karleuše i Duška Tošića je idiličan kutak iz bajke

2

Iako obično ne prikazuje na društvenim mrežama svoju skupocenu vilu, Jelena Karleuša ponekad napravi izuzetak i oduševi svoje pratioce

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Jelena Karleuša veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde ponekad podeli neki detalj iz svoje svakodnevice, pa tako fanovima nisu promakle sitnice kojima je otkrila u kakvom luksuzu uživa njena porodica.


Pre izvesnog vremena, fudbaler Duško Tošić i pevačica Jelena Karleuša sa ćerkama Atinom i Nikom preselili su se iz vile na Dedinju u skupocenu kuću na Senjaku, za koju su navodno izdvojili 2,5 miliona evra.

 

 

Porodica je dugo čekala preseljenje jer je njihov novi dom uređivan s posebnom pažnjom, a Jelenini obožavaoci jedva čekaju da otkriju u kakvom luksuzu ona uživa i kakav je njen ukus za uređenje životnog prostora, budući da smo njen modni stil odlično upoznali.


Dok enterijer ostaje skriven iza zatvorenih vrata, Jelena je sada pokazala očaravajući eksterijer: balkon koji podseća na prizore iz holivudskih filmova i dvorište. Na pojedinim fotografijama koje je pevačica delila proteklih meseci vidi se da je poseban trud uložen upravo u uređenje ovog dela doma, u kom dominiraju bež, šampanj i krem tonovi.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Pored toga koliko je očigledno sve skupoceno, porodica Karleuša-Tošić očito je pre svega mislila na udobnost, što čini ovaj deo kuće idiličnim. Na nekim od fotografijama primetili smo braonkaste i bakarne detalje, poput ukrasa u obliku majmuna, a tu je i udobna fotelja u obliku suze. Tu je i cveće u lila i belim nijansama, a s balkona se pruža pogled na prirodu, besprekorno doterano dvorište i privatni bazen.

 

 

makonda-tracker