MISLILA JE NA SVAKI DETALJ

Žurka je izostala, ali glamur NE: Jelena Karleuša pokazala kako je proslavila rođendan i ostavila fanove bez reči (FOTO)

1

Popularna pevačica pre dva dana je obeležila 43. rođendan, a ovog puta nije, za razliku od prošle godine, nije upriličila ogromno slavlje

foto: Instagram
foto: Instagram

Jelena Karleuša poznata je kao jedna od slavnih dama koje vole da proslave rođendan u velikom stilu, pa su njeni obožavaoci željno čekali da vide kako će ona obeležiti 43. rođendan. Pevačica je, međutim, zbog jednog poslovnog angažamana za koji se priprema, odlučila ove godine da preskoči veliku žurku, ali daleko od toga da je glamur izostao!


Jelena je na Instagramu podelila fotografije za koje je pozirala u provokativnom izdanju i zahvalila se pratiocima na čestitkama.

 

 

Ovako izgleda imati 43 godine. Hvala svima za čestitke i najlepše želje! Idemo dalje u velikom stilu! Ni manje ni više! Volim vas ― napisala je pevačica i dodala: ― Nisam pravila ove godine rođendanski party, bila sam u najužem krugu porodice i prijatelja, odmarala sam i punila baterije.

 


Jelena je i za ovako intimnu proslavu pripremila poseban autfit ― nesvakidašnji komad sastavljen od smelih tračica koje pridržavaju grudi i pufnaste i raskošne suknje svetloplave boje.

 


Pevačica nije odolela prilici da uskoči u bazen svoje luksuzne vile iako je bila savršeno doterana, a njeni obožavaoci odušeljeni su ovim rođendanskim izdanjem.

 

 

 

makonda-tracker