novi "zauvek dom"

DETALJ POSVEĆEN DINU U PRVOM PLANU: Zavirite u novi dom Ele Dvornik u srcu Istre — i nasmejte se (FOTO/VIDEO)

0

Popularna Hrvatica i ćerka Dina Dvornika sa porodicom je našla svoju oazu sreće i postala vlasnica kuće u Istri!

foto: Instagram
foto: Instagram

Influenserka i blogerka Ela Dvornik odselila se iz Zagreba sa porodicom, nakon što je mesecima pokušavala da pronađe idealan dom van prestonice. Sa suprugom Čarlsom Pirsom našla je kuću u Istri, u koju su se uselili sa ćerkama Bali i Lumi, a tek nedavno su dovršili selidbu i na red su došle finese!

 

 

Ela se pohvalila terasom, pa dnevnim boravkom, a detalj u vidu portreta Dina Dvornika ima važno mesto.

 

"ŠTO SE VI NISTE DOBRO UDALI?" Poznatu blogerku kritikovali zbog trošenja novca, o njenom odgovoru će se dugo pričati

 

"Dobro došla kući. Poslednjih pet dana, kako smo oči otvorili dok nismo klonuli, raspakivali smo, dizali, micali, premeštali, čistili, sklapali peščanike, ljuljaške, šatore, samo da nam dođu hahari u svoj novi zauvek dom. I sve je vredelo, svaka ogrebotina, modrica, upala mišića, kad je Bali ušla i vrištala od sreće ugledavši svoju sobu i vrt u kom se sad može nesmetano igrati", napisala je uz fotku na kojoj njena trogodišnja ćerka pozira ispod velike crno-bele slike Dina Dvornika.

 

 

"Da mi je neko pre pet godina rekao da ću s dvoje djece živeti pa gotovo 'na selu' s nešto više od hiljadu suseda, kladila bih se da se to meni nikada neće dogoditi. Prvo da ću uopšte imati dete, a kamoli dvoje, a tek onda da ću i napokon iz stanara preći u vlasnika, i to ne u nekom velikom gradu, već malom tihom mestu. Eto, dogodilo se i to. I već mi se nekoliko dana u glavi vrti glas moga dede Borisa", dodala je i zatim citirala stihove iz pesme "Naše malo misto", koju je otpevao njen pokojni deda.

 

Ela je podelila i smešni video u kom se vidi sav haos selidbe u punom "sjaju"!

 

 

makonda-tracker