preslatko!

Istopićete se od LJUPKOSTI: Jelena Karleuša se na NEOČEKIVAN način zahvalila fanovima na rođendanskim čestitkama (VIDEO)

0

Popularna pevačica danas slavi 43. rođendan, a s pratiocima na Instagramu je tim povodom podelila interesantan snimak

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša danas slavi rođendan, a njeni pratioci i obožavaoci od ponoći ne prestaju da joj šalju emotivne, duhovite i simpatične čestitke, na kojima je ona odlučila da se zahvalni na interesantan način.


Za razliku od uobičajenih fotografija za koje pozira u skupocenim odevnim komadima i provokativnim pozama, Karleuša je objavila kratak snimak nastao u njenom detinjstvu, na kom je vidimo kako se osmehuje.

 


Hvala svima za predivne čestitke i želje, za ljubav, podršku i motivaciju! Znači to ovoj zverki u kojoj i dalje živi dete koje zna da se raduje na rođendan ― napisala je pevačica. ― Idemo dalje, još jedna godina sa jasnim planom kako da osvojim čitav svet i ostvarim sve svoje snove! Zatvaram oči i gasim svećice ispred mene, čvrsto verujući u godine koje dolaze…

 


Mnogi su primetili koliko Karleuša na ovom snimku podseća na svoju pokojnu majku Divnu Karleušu, našu čuvenu radijsku voditeljku, a delu njenih fanova nije promaklo ni to koliko Jelenina mlađa ćerka Nika liči na mamu u detinjstvu.

 

 

makonda-tracker