TREĆE DETE MENJA PLANOVE

UDOBNO SE SMESTITE — DUGO NIŠTA LEPŠE NISTE VIDELI! Čuveni par prodaje svoju veličanstvenu kuću iz snova

3

Nekoliko dana nakon što su novom spotu svog supruga lepa manekenka pokazala trudnički stomačić, mediji javljaju da njih dvoje planiraju da potraže novi dom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevač i kompozitor Džon Ledžend i manekenka Krisi Tajgen prošle nedelje su nas raznežili pokazavši nam u spotu za pesmu Wild da će uskoro ponovo postati roditelji!


Srećni par, koji već uživa u bajci sa ćerkicom Lunom i sinom Majlsom, uskoro će dobiti još jednog člana porodice, a mediji pišu da zbog toga traže novi dom i prodaju vilu u kojoj su proveli nekoliko presrećnih godina.

 

Očaravajuću kuću koju su pre pet godina kupili za 14,1 milion dolara sada prodaju za 23,95 miliona. Reč je o vili koja se prostire na više od 790 kvadrata, ima sedam spavaćih soba i osam kupatila i nalazi se na Beverli hilsu.
U nekom trenutku, ona je pripadala pevačici Rijani, koja nije dugo boravila u ovom zanimljivoom zdanju.


Sudeći po fotografijama koje su osvanule u američkim medijima, u pitanju je kuća opremljena s ukusom i vrlo praktična i udobna — sve je podređeno porodičnom životu, pa tako ima mnogo slobodnog prostora, velikih prostorija, bez previše detalja, a ipak odaje topao utisak. Tu su prozori koji se prostiru od poda do plafona, zahvaljujući čemu je dom Ledžendovih uvek lepo osvetljen, a prijatnoj atmosferi doprinose sivi i bež tonovi u dekoraciji doma.

 

Zaljubljenicama u modu posebno će se dopasti kako je organizovan Krisin garderober, dok će se ljubiteljima Džonove muzike sigurno dopasti njegov stari i skupoceni klavir.

 

Uživajte!

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker