savršenstvo

OVAKO NEŠTO NISTE OČEKIVALI! Luksuzni dom Kendal Džener je jedan od najlepših u svetu superzvezda (FOTO)

0

Poznata manekenka mislila je na svaki detalj dok je opremala svoje udobno i toplo gnezdo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka je otvorila vrata svog luksuznog doma u Los Anđelesu ekipi magazina Arhitectural Digest, piše Stil.


Jedna od članica Kardašijan klana, uspešna manekenka i foto model Kendal Džener, pohvalila se svojom oazom u mirnom delu Los Anđelesa, za koju kaže da rado provodi vreme u njoj.

 

 

Za Kendal je imperativ u uređenju bilo to da se u kući oseća spokojno i da je atmosfera umirujuća, što je, kaže - i postigla.

 

Dizajnerski tim koji je radio enterijer za luksuznu rezidenciju koju je Kendal kupila pre oko godinu i po dana i renovirala je celu jednu godinu su Kejtlin i Tomi Klements, kao i čuveni dizajner Valdo Fernandez, na čiji je detalju u kući pod nazivom "škorpija", Kendal posebno ponosna.

 

1 / 11 Foto: Youtube Printscreen

 

- Veoma sam zadovoljna poslom koji smo ovde odradili. Ovo je prva kuća koju sam preuredila od početka do kraja, do poslednjeg detalja i mislim da upravo oslikava ono što sam i kakva sam ja u suštini - objasnila je Kendal.

 

Poseban kurizitet bio je obilazak manekenkinog garderobera. Nećemo vam previše otkrivati, ali reći ćemo vam samo da, pored garederobera prepunog firmirane garderobe, koji je u zasebnoj prostoriji, manekenka ima svoju Hana Montana sobu i svoju Glam sobu.

 

Pogledajte čega u njima ima i za šta tačno služe, a ne propustite ni ostatak kuće!

 

 

makonda-tracker