kao palata

GOTOVO DA NIKAD NEĆE MORATI DA IZAĐU IZ NJE: Megan i Hari konačno kupili kuću — i ovako nešto još niste videli!

2

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su, nakon što su živeli u iznajmljenim vilama od napuštanja kraljevske porodice, konačno pronašli mesto gde će se skućiti. Cena — "samo" 14,6 miliona dolara!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Po povlačenju s funkcija "viših" članova britanske kraljevske porodice, Megan Markl i princ Hari živeli su u iznajmljenim kućama ili bili gosti bliskih prijatelja u Kanadi i u Americi, a sada su pronašli mesto gde će definitivno sviti porodično gnezdo.

 


Par je, kako tvrde strani mediji, kupio kuću u Montesitu, u Kaliforniji, i to velelepnu vilu građenu u stilu palate, na imanju koje se prostire na više od dve stotine ari! U njihovom novom komšiluku žive najveće zvezde današnjice poput Opre Vinfri, Elen Dedženeres, Džordža Lukasa i Roba Loua, a navodno su Saseksovi finansijski prošli odlično — ova kuća je prošli put prodata za 29 miliona dolara, a oni su je sada kupili za 14.650.000.


Američki portali javljaju da ova prelepa vila ima devet spavaćih soba i 16 kupatila, a tu su i veliki bazen, bioskop, teretana, spa centar, biblioteka, kancelarija, ogroman vinski podrum, tzv. state of art kuhinja, opremljena kao restoranska, soba za igru i zabavu, teniski teren, garaža za pet automobila, ogromno igralište... Položaj njihovog novog doma je izvanredan, s obzirom na to da se pruža veličanstven pogled na okean i planine.


Najvažnije od svega je to što se imanje nalazi u kraju u kojem je paparacima pristup zabranjen, pa će vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sa sinom Arčijem moći da uživaju u privatnosti. 

 

Uživajte u fotografijama.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker