domovi poznatih

DOM PREDODREĐEN ZA UŽIVANJE: Darko i Zorana Miličić otvorili su vrata svoje sunčane i luksuzne vile nadomak Dunava

13

Bivši košarkaški reprezentativac, njegova supruga i njihovo troje dece uživaju u vili pored Dunava, dok ih svakodnevno posećuju prijatelji...

foto: Luka Šarac

Kuća Zorane (33) i Darka Miličića (34) nalazi se nadomak Novog Sada, u naselju Ledinci, uz Dunav. Staza koja vodi do ulazne kapije veoma je strma, toliko da je teško naslutiti šta se nalazi na njenom kraju. U dvorištu su Pinki, Švaba, Kure i Mrvica, psi koje je nekadašnji košarkaš doneo iz Amerike.

 

 

- Oni su moja verna ekipa i zauzimaju posebno mesto u mom srcu - počela je priču za Glossy prošle godine Zorana, koja je, pored kreiranja odeće, najviše posvećena njihovim naslednicima Lari (7), Lazaru (10) i Luki (6).

 

foto: Luka Šarac


- Darko je veoma blag prema deci, dok sam ja ta koja pokušava da bude autoritet. Ipak, često pokleknem pred njihovim osmesima, ali moraju da poštuju određena pravila - nastavlja Zorana.

 

foto: Luka Šarac

Sve je u njihovoj kući podređeno uživanju. U dvorištu se nalaze skupocen vozni park i fontanica. Tu je i poseban kutak za uživanje, prostor prekriven baldahinima. Iza travnate površine nalaze se tereni za tenis i košarku, ljuljaške i tobogani za decu.

 

NASTAVAK TEKSTA PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI.

makonda-tracker