Poligon na kojem se slavi ljubav

Luksuzno porodično gnezdo slavnog fudbalera: Zavirite u raskošni dom Mirjane i Nenada Jestrovića na Dedinju (FOTO)

2


Luksuzni stan na Dedinju proslavljeni fudbaler i njegova supruga opremili su po meri svog jedinca Matea, a svakog februara posebno je dekorisan zbog godišnjice braka

 

foto: Zorana Jeftić

- Nenad je nepredvidiv. Ponaša se kao da se ništa ne dešava, zbog čega se nekada naljutim i uvek pomislim da je zaboravio, a onda se samo odjednom pojavi. Sećam se da me je posebno iznenadio za moj rođendan, i to nekoliko dana pred porođaj. Sve je neprimetno organizovao. Stvarno je brižan, nije zahtevan muž. Žene se stalno žale na svoje partnere, ali on nije takav. Nenad je mnogo dobar i baš mi se posrećilo u životu s njim. Uvek mi govori: "Samo ti meni budi lepa i budi mi na raspolaganju." Ništa ne bih menjala kod njega, savršen je od glave do pete, i fizički i psihički i duhovno.

foto: Zorana Jeftić

Jednako kao supruga i sin, Jestroviću su podjednako bitna i njegova deca iz prvog braka Tara, Elena i Marko. Ponosan je na to što je Mirjana uspela da izgradi odličnu komunikaciju s njegovim naslednicima.

 

- Oni stalno dolaze kod nas, a često svi putujemo zajedno. Od samog početka zabavljanja s Mirjanom, moje ćerke i sin su je prihvatili, kao i ona njih. Najvažnije mi je bilo da se između njih izgradi korektan odnos, ali izgradilo se nešto više od toga. Super se slažu, druže se, viđaju se često. Ja obožavam decu i želimo ih još - ističe nekadašnji fudbaler.

foto: Zorana Jeftić

 

Nenad i Mirjana smatraju da je kompromis ključ svakog uspeha, ali opet i malo ljubomore zarad dobrog braka.

 

- Ljubomorni smo u granicama normale. Gde ima ljubavi, ima i ljubomore - kaže pevačica.

 

foto: Zorana Jeftić

- Nisam ljubomoran kad Mirjana izađe sa drugaricama na piće. Ona lepo izgleda i muškarci je gledaju. Na to ne obraćam pažnju, ali da radi nešto što ne treba, onda bi bila totalno drugačija priča - završava proslavljeni fudbaler.

 

 

foto: Zorana Jeftić

 

makonda-tracker