Poligon na kojem se slavi ljubav

Luksuzno porodično gnezdo slavnog fudbalera: Zavirite u raskošni dom Mirjane i Nenada Jestrovića na Dedinju (FOTO)

2


Luksuzni stan na Dedinju proslavljeni fudbaler i njegova supruga opremili su po meri svog jedinca Matea, a svakog februara posebno je dekorisan zbog godišnjice braka

foto: Zorana Jeftić
foto: Zorana Jeftić

Tek što su 14. februara proslavili godišnjicu braka, proslavljeni fudbaler i uspešni menadžer Nenad Jestrović i njegova supruga, pevačica Mirjana Jestrović, otvorili su vrata svog luksuznog doma na Dedinju. Bračni par prijatno je ugostio ekipu magazina Glossy, a njihov troipogodišnji sin Mateo poneo se kao glavni domaćin.

 

Iako je uveliko prošao Dan zaljubljenih, njihov stan je još ukrašen crvenim balonima u obliku srca, dok stolove krase ukusni kolači u obliku ljubavnih znakova. Srećni, zadovoljni i opušteni, smešteni jedno pored drugog, s osmehom na licu započeli su svoju ljubavnu priču.

 

foto: Zorana Jeftić

- Mira i ja smo zajedno šest, a u braku tri godine. U ovom stanu živimo od 2014. i stvarno smo srećni. Međutim, znate kako se kaže, menjao bih dom definitivno za nešto mnogo bolje. Šalu na stranu, volim ove prostorije. Najviše vremena provodim u dnevnom boravku, gde mi je najkomfornije jer je prostor veliki. Omiljeni deo kuće mi je ipak spavaća soba, jer tu imam svoju intimu, mogu da legnem i opustim se kad god poželim - priča Nenad, na šta Mirjana dodaje:

 

- Ja najviše vremena provodim u kuhinji (smeh). Volim da kuvam i zadužena sam za obroke. Iako u kući imamo i pomoć jedne žene, to je ipak moj teren.

 

foto: Zorana Jeftić

Jestrovići su svoju godišnjicu braka na Dan Svetog Valentina obeležili u jednom beogradskom restoranu, gde su se uz ručak i vino prisećali lepih trenutaka iz zajedničkog života i pravili planove za budućnost.

 

- Taj dan je bio čaroban. Mirjani sam organizovao brojna iznenađenja i poklončiće, što ju je oduševilo. Mada sam želeo da sve to bude u večernjim časovima, žena koja nam pomaže sa detetom je bila sprečena u to vreme, pa je proslava bila upriličena preko dana. Mirjana je tog dana očekivala neki poklončić i da ću je izvesti na večeru, ali od ranog jutra sam se šalio i pravio kako nemam vremena zbog poslovnih obaveza. Napomenuo sam joj da imam trening i da moram da obavim nešto oko posla, na šta me je čudno pogledala i ćutala. Pretpostavljam da je bila razočarana što našoj godišnjici nisam dao na važnosti. Oko jedan sat po podne pozvao sam je i rekao da se spremi. Otišli smo na ručak i bilo je predivno. Inače se trudim da je stalno iznenađujem, ali za godišnjicu je bilo posebno. Mislim da to ženama mnogo znači. Muškarci su nekada lenji, ali zaista sitnice mogu ženu da raspamete. Mirjani to daje dosta elana za dalji život i napredak u vezi. Prosto joj treba moja pažnja - otkriva bivši srpski fudbalski reprezentativac.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker