zavisna od operacija

Nekad su joj se divili, a Stalone je OSTAVIO SUPRUGU zbog nje: Prvi supermodel na svetu danas NE MOŽE DA OTVORI OČI

1

Osvajala je modne piste širom sveta i bila žena neverovatne lepote sve do jednog trenutka.

foto: Jackson Lee / Splash / Profimedia
foto: Jackson Lee / Splash / Profimedia

Tih godina ona je bila seks simbol, nije postojao muškarac koji nije patio za njom i dok je ponosno nosila titulu prvog supermodela u svetu, život je za nju spremao nešto sasvim drugačije.

 

Dženis Dikinson se nedavno pojavila na jednom događaju u Los Anđelesu i iznenadila sve prisutne. Njoj su se nekada i žene divile, a danas je neprepoznatljiva.

 

Slavna manekenka je postala jedna od onih koje nisu uspele da se zaustave kada su estetske korekcije u pitanju, pa danas, od njene prirodne lepote, nije ostalo ništa.

Njeno modno izdanje je bilo u senci njenog lica koje je potpuno drugačije. Dženis danas ima 67 godina i iako se može pohvaliti savršenom formom, previše je očigledno da je nekoliko puta posećivala plastičnog hirurga.

 

Publika je primetila da Dženis više ne može ni da otvori širom oči koliko joj je lice zategnuto, a usne krajnje deformisane.

Dženis je početkom 70-ih bila jedna od najangažovanijih i najtraženijih manekenki sveta , a njenoj lepoti, bujnoj kosi, punim usnama i širokom osmehu divio se čitav svet. Sarađivala je sa brojnim poznatim brendovima i krasila naslovnice uticajnih magazina - samo se na naslovnici "Vogue" našla 37 puta.

 

Dženis Dikinson danas izgleda neprepoznatljivo
Dženis Dikinson danas izgleda neprepoznatljivofoto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njeno ime se vezuje i za slavnog glumca Silvestera Stalone, koji je pismom ostavio svoju suprugu zbog Dženis. Kada je rodila ćerku Savanu, Stalone je mislio da je njegova, pa joj je odmah dao prezime, međutim, nakon nekoliko nedelja DNK test je pokazao da devojčica nije njegova. Dženisino objašnjenje je bilo da je spavala sa nekoliko muškaraca u samo nekoliko dana, što je otkrila u svojoj autobiografiji.

 

Dženis Dikinson i Silvester Stalone
Dženis Dikinson i Silvester Stalonefoto: RICHARD YOUNG / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ispalo je da je otac njene ćerke filmski producent Majkl Birnbaum. Dženis ima i sina Nejtana Fildsa iz braka s televizijskim producentom Sajmonom Fildsom.

 

Danas, Dženis je u braku sa psihijatrom Robertom Gernerom kog je upoznala na sastanku na slepo i bio joj je najveća podrška kada se borila sa rakom dojke 2016. godine i prolazila kroz hemoterapije.

 

 

makonda-tracker