I DALJE SU INTRIGANTNI

Retro prizor pun emocija: Stara fotografija Vesne Zmijanac i Kemiša dok se ZABAVLJAJU na način koji je danas NEZAMISLIV

0

Dosta se pričalo o njihovom braku, a stare fotografije iz tog perioda su zanimljive i dan danas.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Vesna Zmijanac je godinama unazad bila jedna od najpoželjnijih pevačica u regionu, a njen brak sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem ne prestaje ni danas da privlači pažnju.

 

Kako je sama istakla, tada je jedini put bila mlada, a on je dodao da su se u miru razišli, te da su neistinite priče da ga je preotela druga žena. Podsetimo, nakon razvoda od Vesne, Kemiš je oženio, takođe pevačicu, Zoricu Brunclik.

- U početku su naša viđanja bila retka, a veza klimava. Razdvojeni poslom, često stotinama kilometara daleko jedno od drugog, nismo bili baš nešto preterano vezani. Ali, računalo se da smo zajedno. U toj neobaveznosti ubrzo smo nekako i prekinuli naše zabavljanje. Kao kada neko dune u sveću. Mrak. Ništa. No, da se ne bih kasnije vraćala na to, želela bih sada da opišem naše ponovno zbližavanje, koje se na kraju završilo brakom. Mojim prvim brakom i jedinom svadbom (jedinom svadbom u mom životu na kojoj sam ja bila mlada). Posle našeg razlaza Kemiš se ubrzo oženio, ali je u tom braku ostao kratko. Period pevanja uz njega (kao i u vreme našeg kasnijeg zajedništva) ostao mi je u lepom sećanju. Posle brzog razvoda Kemiš je otišao u vojsku, a iz vojske – pravo u moj stan i u brak sa mnom - napisala je jednom prilikom Vesna.

 

Nedavno je društvene mreže preplavila fotografija na kojoj su Vesna i Kemiš dok su još bili u braku i zabavaljaju se tako što igraju video-igre. Ovo je jedan pravi retro prizor, s obzirom da mlađe generacije verovatno nikada nisu videle ovakav enterijer, karakterističan za to vreme u Srbiji.

Podsetimo, Vesna ima ćerku Nikoliju Jovanović koja se takođe bavi muzikom, dok Zorica i Kemiš imaju ćerke Zlatu i Jelenu.

 

 

makonda-tracker