spremna na sve

Zbog ljubavi se ošišala "do glave"? Zorica Brunclik otkrila kako je reagovao Kemiš kada ju je video

0

Pevačica je ispričala zašto je to učinila i kako je njen reagovao na promenu. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nesvakidašnjim poštovanjem i velikom ljubavlju se sigurno na estradi mogu pohvaliti Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Naravno da je i njihov odnos prošao kroz brojne faze, a pevačica je jednom prilikom isričala na koju je "ludost" bila spremna. 

 

— Zbog ljubavi sam se ošišala maltene do glave pošto mi je Kemiš rekao da to uradim. To je neka naša faza, on je meni rekao da sam demode i da postoji frizer za te moderne frizure i ja odem i ošišam se — ispričala je pevačica, koja je ubrzo shvatila da je napravila grešku.

 

 

— Jao majko, kako je to bilo strašno, pokajala sam se čim sam izašla iz salona, a što je najgore kada me je video, on jedva da je primetio. Džabe sam se šišala, sada to ne bih uradila 6 puta da mi kaže — iskrena je bila Brunclikova.

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Međutim, postoje i situacije kada Zoricu iznerviraju neki Miroljubovi postupci.

 

— Ne gasi svetlo uopšte po kući. Ko šta radi, ja samo idem i gasim svetlo za njim. Ja samo gunđam, on govori kako zaboravlja. Pa ne može godinama da zaboravlja, isti je problem i danas — otkrila je pevačica u emisiji "Zvezde Granda, specijal".

 

 

 

makonda-tracker