impozantno

Kako je Ana Nikolić smršala više od 50 kg? Pridržavala se ove dijete, a jednu namirnicu nikako nije mogla da podnese

1

Popularna pevačica se drastično ugojila tokom trudnoće, a kilograme joj je bilo zaista teško da nosi

foto: Instaram
foto: Instaram

Naša poznata pevačica Ana Nikolić nekada je bila jedna od najzgodnijih žena na estradi. Svi je dobro pamtimo po izazovnim odevnim kombinacijama i hitovima koji su se pevali širom naše zemlje. 

 

Ipak, kada je ostala u drugom stanju Ana se prepustila svim čarima hrane što je dovelo do velikog viška kilograma i teškog perioda kroz koji je pevačica prolazila.

 

 

U jednom trenutku shvatila je da mora da stane na put kilogramima i da krene put mršavljenja. Odluka nije bila laka, ali je bila delotvorna. 

 

Ona je za domaće medije više puta govorila o načinu na koji je smršala.

 

- Moja tajna kako sam smršala. Nešto najbitnije je unos tečnosti. Imam svoju jutarnu rutinu. Čim ustanem pijem 2 čase vode. Nekad sa limunom, a nekad bez.

 

Osim toga pevačica je otkrila i da kada je njena ćerkica malo porasla ona se trudila da jede isto što i beba, organsku hranu, u malim porcijama.

 

Ana Nikolić
foto: Sonja Spasić

 

Da bi pospešila mršavljenje uzimala je i suplemente koji su suzbijali apetit. 

 

- Kada sam odlučila da smršam, jer sam posle trudnoće bila duplo teža, počela sam da jedem hranu koju smo pripremali za Taru. Jurila sam da kupim organsku piletinu, jagnjetinu, prasetinu... Kupovala sam losos, tražila sam one naizgled ružne, crvljive jabuke. Bilo mi je samo važno da je sve organsko. Jela sam ono što Tara ostavi za sobom, a to je gotovo ništa jer moja ćerka uglavnom pojede sve - kazala je Ana, priznavši da joj brokoli nikako nije prijao:

 

- Problem mi je bio samo brokoli. Njega ne podnosim! Ali jela sam na primer prokelj. Količine su bile izuzetno male. To što je ostajalo iza nje moglo bi da stane u šaku. Izbegavala sam samo plazmu i mleko iz njenog jelovnika, a sve ostalo sam jela, ali veoma malo - objasnila je Nikolićeva za Hit Informer.

 

Ona je otkrila i kako izgleda njen ostatak dana.

 

 

- Posle toga sledi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo sveža salata ili pahuljice. Za vreme ručka jedem belo meso ili ribu sa barenim povrćem. Izbacila sam ugljene hidrate (belo bršno), držim se unosa kalorija od 1000 do 1200.

 

Takođe, pevačica se u potpunosti odrekla i njene najveće pasije, a evo i šta je u pitanju.

 

- Slatkiša sam se odrekla skroz. Mesa takođe sem ribe. Ako mi bas padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe - rekla je Ana i dodala:

 

 

- Čovek mora čvrsto da odluči da nešto želi da promeni i samim tim će uspeti. Prvih mesec dana je teško, ali navikneš se. Uz pomoć tableta za mršavljenje nisam osećala glad i nisam imala potrebu da večeram. Ako ogladim u kasne sate pojedem nešto od povrća. Šargarepa, krastavac ili samo zelenu salatu. Što manje slano to bolje. Pijem 2 do 3 litra vode dnevno. Nekad i 4! - ističe ona.

 

Evo kakvog jelovnika se pevačica pridržavala i šta je to što joj je pomoglo da skine, kako se u medijima navodi, više od 50 kilograma.

 

 

DORUČAK:

 

  • 2 jajeta na oko uz jedan paradajz
  • Jogurt sa pahuljicama i 1 voće
  • jabuka i šaka oraha
  • kajsija/trešnje sa jogurtom

 

RUČAK:

 

  • supa od brokolija
  • pržene paprike sa rižom
  • losos i spanać
  • pečurke sa lukom i belo meso
  • zelena salata sa tunjevinom/škampima
  • zelje sa ribom

 

VEČERA:

 

  • jogurt ili neke voćke

 

Osim striktnog pridržavanja ovih pravila ishrane pevačica se posvetila i redovnoj fizičkoj aktivnosti, koja joj je pomogla da zategne mišiće i povrati gotovo istu liniju kakvu je imala u periodu kada je bila na vrhuncu svoje karijere. 

 

 

makonda-tracker