zanimljivo i trendi

Odeća za NADMOĆ & obuća kakvu nosi Jelena Karleuša: Milica Pavlović ima predlog za odmeren stil koji odiše seksepilom

2

Februarska moda po ukusu Milice Pavlović nije mogla biti interesantnija i efektnija, a izdanje u kom se pojavila na snimanju popularne emisije odmah je privuklo pažnju i komentare zaljubljenika u modu i trendove

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica svakako je Milica Pavlović, a ona se uvek potrudi da svojim odevnim kombinacijama donese nešto inovativno i trendi u modni svet estrade. Od praktičnih i ležernijih do superglamuroznih izdanja za scenu, Milica uvek ima modnu inspiraciju za interesantan stil, a ne libi se da pomeša provokativno i svedeno i poigrava se sa raznovrsnim izdanjima za sve prilike — što i priliči njenim godinama.

 

 

Milica se pojavila na snimanju emisije "Nikad nije kasno", a kao što se od nje i očekivalo, opet je imala zanimljiv modni predlog koji odiše seksepilom i ujedno se može kopirati čak i za neke poslovne prilike (mada u nešto dužoj varijanti od Miličine)

 

Pevačica je stigla u interesantnom kompletu koji se sastojao od dužeg sakoa i mini-suknje istog dezena. Na prvi pogled nije jasno da li je u pitanju sako-haljina ili suknja, ali u pitanju je odličan modni izbor za ovu i brojne druge priliike! Miličin izbor bila je crvena boja s plavo-crnim detaljima, tu je efektan kaiš koji ističe njen struk, a što se tiče aksesoara, birala je crnu tašnicu i zlatne minđuše, dok joj je kosa bila skupljena u visok rep.

 

Njena obuća nam je već dobro poznata. U pitanju su Versaće sandale u crnoj boji, kakve smo još pre nekoliko meseci videli i na Jeleni Karleuši, samo u pink varijanti, a nosila ih je i Kjara Feranji na Nedelji mode u Milanu.

 

Da li biste kopirali ovakav stajling?

 

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker