BILO JE SUĐENO

NEKE SU URNEBESNE, ZBOG NEKIH ĆETE SE NAJEŽITI! Ovo su najromantičnije priče o tome kako su se upoznali slavni parovi

0

Početkom sedamdesetih, poznati glumac video je u reklami devojku zbog koje mu je zastao dah. Ispostavilo se da ona živi u blizini i da će je uskoro ne samo upoznati nego i osvojiti njeno srce. Danas je njihov brak jedan od najsrećnijih u svetu poznatih.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Imali su slavu, uspeh, novac i moć, ali pravu prekretnicu u životu ovih ljudi predstavljao je samo jedan trenutak, i to onaj koji nema veze s njihovim blistavim karijerama. Reč je o momentu kada su prvi put ugledali najvažnije ljude u svojim životima.

 

Tom Brejdi i Žizel Bundšen

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Mislili ste da najplaćenija manekenka na svetu i NFL igrač nisu u prošlosti imali ljubavne probleme? Ispostavilo se da su imali toliko poteškoća da upoznaju nekoga ko im odgovara da su se njih dvoje upoznali na — sastanku na slepo!

 

Njihovi zajednički prijatelji smatrali su da bi Tom i Žizel bili odličan par i to se ispostavilo kao istina. Ubrzo su saznali da je Brejdijeva bivša devojka, s kojom je raskinuo nedugo pre toga, u drugom stanju i malo je falilo Žizel i on ne nastave da se viđaju. Ipak, rešili su da pokušaju i ostalo je istorija...

 

 

Vil i Džejda Pinket Smit

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Džejda je svog budućeg supruga upoznala kada je imala samo 19 godina, na audiciji za ulogu u seriji "Princ s Bel Era". Tek nekoliko godina kasnije, oni su shvatili da su stvoreni jedno za drugo.

 

Nakon što smo se znali godinama, izašli smo na večeru i videla sam da je ovaj mršavi klinac izrastao u odgovornog muškarca — rekla je jednom prilikom Džejda.

 

 

Par, inače, godinama prate glasine da imaju otvoren brak, a u Džejdinoj emisiji nedavno su otvoreno razgovarali o jednoj njenoj paralelnoj vezi.

makonda-tracker