bilo je suđeno

ODMAH SU ZNALI DA ĆE OSTARITI ZAJEDNO — ALI JE MORAO DA "JURI" ZA NJOM: Evo kako su se zavoleli Džordž i Amal Kluni

0

Decenijama je ime Džordža Klunija sinonim za savršenog muškarca ali i za večetog neženju. Ova prva tvrdnja čvrsto stoji i danas, ali smo drugu zaboravili čim je u njegov život ušetala pravnica libanskog porekla.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džordž Kluni je do pre samo nekoliko godina bio poznat kao zakleti neženja sve dok nije upoznao Amal Alamudin, pisao je pre izvesnog vremena Stil.

 

Opasna advokatica zaludela je holivudskog zavodnika očas posla. Džordž bukvalno nije znao šta ga je snašlo, a sve je počelo na jezeru Komo, i to 2013. godine.

 

- Upoznali smo se na jezeru Komo. Ona je bila prijateljica od prijatelja koji je došao kod mene u posetu. Narednih meseci sam jurio za njom, zvao je i pisao joj i radio sve da je osvojim - ispričao je glumac u šouu Dejvida Letermana.

 

foto: Profimedia

- Od prvog minuta kada smo se upoznali, nekako smo oboje znali da ćemo biti zajedno - priznao je Kluni.

 

Šest meseci kasnije, Džordž je kleknuo pred Amal sa željom da se uda za njega.

 

Iako je nekoliko meseci planiro prosidbu, kaže da je sve pošlo naopako.

 

1 / 15 Foto: Profimedia

 

- Zamislio sam svaki detalj. Imao sam prsten, pustio sam muziku... Sve je bilo isplanirano, trajalo je oko 25 minuta. Na kraju sam joj bukvalno rekao: "Slušaj, nadam se da pristaješ, treba mi odgovor, imam 52 godine i ako nastavim da klečim ostaću bez kuka". Onda je ona rekla da, i sve je prošlo prilično dobro - podelio je svoje iskustvo Kluni.

 

Nekoliko meseci kasnije Amal i Džordž su se venčali. Septembar 2014. godine bio je najsrećniji jesenji mesec u njihovim životima.

 

Venčanje je održano u Veneciji u krugu prijatelja, a o njemu se naširokom pisalo sedmicama pre i posle romantične ceremonije. Uskoro su zasnovali i porodicu - dobili su blizance Elu i Aleksandera, koje ne viđamo često jer par drži do svoje privatnosti i ne pojavljuje se u javnosti sa svojom decom.

 

Izgleda da bajke ipak postoje!

 

 

makonda-tracker