PRVO JE „ZGREŠILA“, A ONDA „GUGLALA“ NJEGOVE GODINE

NEPOSREDNO PRE TOGA JE RASKINULA DUGU I OZBILJNU VEZU: Evo kako je počela ljubavna priča Jelene Karleuše i Duška Tošića

4

Jedna od vodećih vesti o poznatima pre 15 godina bila je pravo iznenađenje: mladi fudbaler Duško Tošić novi je dečko Jelene Karleuše, a priča o tome kako je sve počelo mnoge je raznežila

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Za ljubav Jelene Karleuše i Duška Tošića, tada mladog reprezentativca Srbije i fudbalera francuskog Sošoa, saznali smo u avgustu 2006. godine, kada je Svet javio da su srećno zaljubljeni.


Samo mesec dana nakon što je okončala osmomesečnu vezu sa beogradskim biznismenom Vladanom Marićem, Jelena Karleuša je upala „ofsajd zamku“ Duška Tošića, pisalo se tada, kao i da je fudbaler „danima obigravao oko Jelene Karleuše i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS porukame i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi“.

 


Već na samom početku veze, par je navodno provodio svaki slobodan trenutak zajedno, a Jelena je često boravila u francuskom Munbelijaru, gde je Duško stanovao. Štaviše, pevačica je viđena kako u društvu predsednika Tošićevog tadašnjeg kluba iz VIP lože prati jedan meč, a pisalo se i da je Duško toliko zaljubljen da je jednom prilikom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da bi video svoju devojku i odmah se vratio u Francusku.


I sama Jelena kasnije je priznala da je Duško bio taj da koji je inicirao njihovu priču.

 

1 / 7 Foto: Vladimir Lukić


Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku — on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču – istakla je pevačica jednom prilikom.


Kako je jednom objasnila, Duško nije lako odustajao, a uvek joj je bio ogromna podrška.


On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda.” Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde – ispričala je Karleuša.


Dve godine kasnije, njih dvoje su se venčali, a ubrzo su stigle i njihove ćerkice Atina i Nika.

 

makonda-tracker