punu deceniju je u srećnom braku

NE ŽELI DA PRIČA O NJEMU: Ovo je jedini muškarac s kojim je Mirka Vasiljević povezivana pre Vujadina Savića

1


Lepa glumica veoma mlada je zasnovala porodicu s fudbalerom

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Mirka Vasiljević (30) i Vujadin Savić (30) već punu deceniju uživaju u porodičnoj idili, a njihovu svakodnevicu ulepšavaju sinovi Andrej (9) i Mihajlo (6) i ćerka Adrijana (8).


Par važi za jedan od najskladnijih na našoj javnoj sceni, a jedno drugom su velika podrška u svim lepim i manje lepim životnim situacijama. Kako je glumica jednom prilikom ispričala, Vujadina poznaje skoro celog života.


Vujadina znam od druge godine, jer sam zimovala sa roditeljima na Zlatiboru, a njegovi tamo imaju vikendicu, pa smo se zajedno igrali u parku. Potom, trenirala sam folklor u istoj osnovnoj školi u koju je on išao, pa smo se tamo viđali. Išli smo zajedno i u srednju školu i za mene je on oduvek bio dečak iz mog detinjstva. Prepoznali smo se u tome što smo se oboje odmalena odricali mnogih stvari zarad karijere. Putevi su nam se preplitali i kada smo to želeli i kada nismo — ispričala je ona.

 

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić


Mnoge, međutim, zanima je li Vujadin ujedno bio Mirkin prvi dečko, a domaći mediji su pre nekoliko godina pisali da je pre nego što su se Vujadin i Mirka zavoleli ona bila u vezi s Lazarom Kosmajcem, sinom pokojnog Dragoslava Kosmajca. Glumica, koja o svom privatnom životu ne govori za medije, nije želela da komentariše tračeve o tinejdžerskim danima i ocenila ih kao degutantne.


Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno — bila je iskrena Mirka.

 

 

makonda-tracker