otvoreno o roditeljstvu i karijeri

"OVDE SAM TAKSISTA": Mirka Vasiljević otkrila kako provodi vreme sa porodicom na Kipru

0

Glumica Mirka Vasiljević otputovala je na Kipar, pa otkrila na koji način provodi vreme sa porodicom

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Nakon dvomesečnog boravka u našoj zemlji, glumica Mirka Vasiljević vratila se sa porodicom na Kipar, koji je postao njen "novi dom" otkako je njen suprug Vujadin Savić potpisao ugovor za jedan tamošnji fudbalski klub.

 

- Ovde je sunce, divno je vreme i mnogo volim da sam u dvorištu, napunim se pozitivnom energijom. Deca su u školi, a ja ću sada da pravim ručak, pa onda idem po njih. Ovde sam taksista – svakog dana nakon ručka razvozim ih po gradu na treninge – rekla je nasmejana Mirka tokom video uključenja u emisiju "Kec na jedanaest", a tom prilikom voditeljima Bošku i Aleksandri otkrila jei šta će to porodica Savić imati na trpezi.

 

- Pileći suvlaki, ništa specijalno – kaže Mirka.

 

– Ali, to je jelo koje se ovde često jede i na meniju je u svim restoranima.

1 / 3 Foto: printscreen/k1

Iako je na Kipru, kako kaže, situacija s virusom korona stabilna, od marta su neprekidno na snazi preventivne mere, naročito kada je reč o školama.

 

- Maske se nose i napolju i u zatvorenom prostoru i poštuje se fizička distanca. Nema žurki ali na plaže može da se ide i nema gužve, svi gledaju da ne budu preblizu jedni drugima. Utakmice se igraju bez publike. Kada je o školama reč, deca iz nižih razreda idu u školu svakog dana, ali su odvojeni po grupama i kad god uđu ili izađu iz učionice obavezno je pranje ruku i dezinfekcija. Domaći zadaci rade se onlajn, kod kuće, kako se ne bi dirali papiri u školi. Sve što se u školi koristi, ostaje u učionici. Nema lopti na fizičkom, a u grupama se izlazi u dvorište na odmor – ispričala je Mirka.

 

Najavila je i da će rodni Beograd posetiti početkom novembra i da će ovde ostati desetak dana zbog predstava koje igra.

 

- Igraćemo predstave „Pazi s kime spavaš“ 1 i 2 i „Hotlajn“ i biće baš radno. Nisam još uvek dobila poziv i ponudu da ostanem duže u Beogradu i da radim, na nekoj seriji, filmu. Drago mi je kada čujem da se snima mnogo serija, to je prilika da kolege rade, a da mi koji živimo u inostranstvu gledamo dobar program, a ne samo reprize. Uživala sam u gledanju „Južnog vetra“, „Bese“... Volela bih više da igram i da radim, ali pošto posla nema, ovde sam sa porodicom jer je najlepše kada smo svi na okupu – rekla je Mirka.

 

 

makonda-tracker