ROĐENI JEDNO ZA DRUGO

SUDBINA IH JE SPAJALA JOŠ OD DETINJSTVA: Romantična ljubavna priča Mirke i Vujadina - OVAKO je sve počelo!

0

Pre izvesnog vremena, lepa glumica ispričala je kako je počela njena ljubavna priča s popularnim fudbalerom.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić


Iako su i dalje veoma mladi, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su ponosni roditelji troje dece, a jednom prilikom su istakli da nemaju nameru da stanu na ovom broju.

 

Oni su godinama u skladnom braku iako još uvek nisu stali pred oltar. Štaviše, važe za jedan od najsrećnijih i najzaljubljenijih parova na javnoj sceni, a malo je poznato da je njihova ljubavna priča počela još u ranom detinjstvu.

 

— Verovali ili ne, imali smo tu životnu situaciju da je on zimovao na Zlatiboru gde ima vikendicu. Ja sam isto išla na Zlatibor i nekako smo se kao deca često družili. Posle toga sam igrala folklor. Imala sam probe u njegovoj školi i tu smo se mimoilazili. Isto smo godište i tu smo izlazili zajedno, posle toga smo išli u srednju školu, tako da nekako smo malo po malo, jedno drugom bili ispred očiju. Imali smo lep odnos — ispričala je glumica jednom prilikom za Alo.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić

Ona je objasnila da je, zapravo, sve počelo da ide u smeru koji nije prijateljski kada su se sreli na jednoj žurki.

 

On je tada bio u Crvenoj zvezdi. Ja sam došla na rođendan kod svoje drugarice. Obradovala sam se što sam ga videla. Prišla sam da mu se javim. Sutra me je zvao na večeru i od tog poziva smo krenuli intezivno da se družimo i viđamo i tako smo postali par. Nekako se kroz ceo život provlačimo — objasnila je lepa Mirka.


 

*****

makonda-tracker