NEpoznatI DETALJI

"NE ŽIVIM OD GLUME, NE MOGU DA KAŽEM DA MI JE PRIJATNO..." Mirka Vasiljević zapanjujuće iskreno o svom životu

4

Mirka Vasiljević vreme provodi na Kipru, zajedno sa partnerom Vujadinom Savićem i njihovih troje dece.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kako kaže ovo je bio jedan stresan period kako za nju, tako i za njenu porodicu koja je pretrpela finansijske krize.

 

Svi misle da fudbaleri odlično zarađuju. To je konstantna neizvesnost da li će se povrediti ili neće, godinama trpe bolove da bi mogli da budu na terenu. Danas možete da budete najslavniji igrač, a da vas sutra nema. To je vrlo neprijatan osećaj, promena zemalja i razne sredine. Dešavalo se da se Vujadin jedva hoda, primi injekciju i da igra devedeset minuta. Nadam se da ti sve te povrede neće ostaviti bolne tragove kad dođe u godine. On je borac, on je lav. Većina fudbalera tako igra ― kaže Mirka na početku razgovora i dodaje da od glume trenutno ne može da živi.

 

― Ne živim od glume, ne mogu da kažem da mi je prijatno što ne mogu da zaradim neki svoj dinar, ali tako je sada. Imala sam deset predstava u aprilu zakazano i to je sve otkazano.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

― Vujadin i ja se znamo skoro čitav život, njega sam pratila kroz njegovo odrastanje. Uvek mi je bilo bitno kada me neko okružuje da ima sličnu viziju kao ja. Jasno da ide napred i ma svoj cilj, sve što je normalno, realno i zdravo. Najbitnije je da funkcionišemo kao tim. U nekom trenutku će njemu posao stati, a nekad meni i da jedno drugom budemo stablo za oslonac. Ne postoji to u porodici ko zarađuje više ili manje, mi smo porodica. Da nije takav, teško da bih želela da budem sa njim u emotivnom odnosu i da mu rađam decu. Radim u Srbiji i logično je da ću manje zarađivati, ali uvek se lepo osetim kada donesem svoj dinar ― kaže glumica.

 

Nastavak razgovora na sledećoj strani.

 

makonda-tracker