užasan gubitak

Svi mi kažu da će proći vremenom, ali ne prolazi: Porodična tragedija koja ja dotukla našu poznatu glumicu

0

Žiža Stojanović  koju mnogi znaju po ulozi Cane Fontane u seriji „Srećni ljudi“, preživela je veliku porodičnu tragediju.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

 

Glumica Žiža Stojanović  i četiri godine nakon smrti jedinice Sanje ne može da se pomiri s gubitkom, a muka ju je stegla i jer ima veoma mala primanja

 

Njoj je pre četiri godine preminula ćerka Sanja, koju je dobila u braku s kolegom Vladom Matićem. Od tog gubitka ona se nikad nije oporavila, a njeni prijatelji kažu da se tada i razbolela. Ostao joj je samo unuk Uroš, koji živi u Berlinu.

Nažalost, istina je da sam izgubila ćerku. To se desilo pre četiri godine. Svi mi kažu da će proći vremenom, ali ne prolazi. Bilo je u pitanju teže oboljenje. Moj unuk Uroš je izgubio majku! Njegov otac ponovo se oženio nedugo nakon Sanjine smrti. Moj Uroš ima samo mene. To je bio najteži trenutak u mom životu, ali ne želim da detaljišem - ispričala je Žiža sa suzama u očima pred ulazak u rijaliti.

Gubitak deteta je teško podnela: Pevačica Viktorija progovorila o najtežem periodu u svom životu

 

Gubitak ćerke nije jedina muka s kojom se glumica bori. Ona godinama jedva sastavlja kraj s krajem jer živi od samo 30.000 dinara, koliko iznosi njena penzija. 

 

makonda-tracker