uradite ovo

Omražena nijansa ipak može UTOPLITI vaš dom: Efikasan način da BRAON BOJOM promenite spavaću sobu — biće SAVRŠENA

0

Ako ste mrzeli da se u vašem kutku nađu tamne nijanse, sada je vreme da promenite vaše mišljenje i upotrebite ove trikove. 

foto: Shutterstock/YRABOTA
foto: Shutterstock/YRABOTA

Spavaća soba predstavlja mesto u kojem svako želi da se oseća priijatno i konforno da uživa u čarima koje ona pruža. Najpre donosi mir i svaki put kada ste na izmaku snage svi idete ka njoj kako bi legli u vaš omiljeni krevet i omiljenu posteljinu.

 

U vezi sa tim, pored udobnosti koja je neophodna, bitno je i to kako vaša soba za spavanje i vizuelno izgleda lepo. Mnogi se odlučuju za svetle nijanse pa ne pribegavaju onim nešto tamnijim. 

 

 

To je i opravdano jer mnogi vole svetle ambijente i to im još više podstiče lučenje endorfina. Ali ako iskombinujete tamne nijanse sa svetlim možete dobiti savršeni ambijent u kojem ćete maksimalno uživati. 

 

Najpre je neophodno da na vaš krevet postavite svetlu postaljinu, zatim da dodate prvu posteljinu, odnosno navlaku kojom ćete obložiti vaš dušek. 

 

1 / 3 Foto: Shutterstock/united photo studio

 

Nakon toga stavite jednu tanku braon posteljinu kojoj ćete se prvo pokrivati, donosno posteljinu koja će biti do vas, a zatim stavite i jorgan koji će vas dodatno utopliti. 

 

Dodajte i jastuke koji će biti u nijansi kao što je posteljina kao i jastuke koji će biti svetliji. Zatim je neophodno da dodate još detalja kao što su dekorativni prekrivači, stazica, a ukoliko imate prostora dodajte i drvenastu biljku kao i providu bež zavesu i u ustoj toj nijansi tepih. 

 

 

makonda-tracker