Izgledaće KAO NOVo

BEZ ULOŽENOG DINARA, uz ono što već imate u kući! 3 jednostavna načina da POTPUNO preuredite enterijer

0

Nameštaj ne možemo da menjamo baš kad god nam padne napamet ili kada nam dosadi fotelja koja predugo stoji u ćošku, ali možemo malim trikovima da unesemo svežinu u prostor i sasvim promenimo enterijer.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Lepo uređen prostor u kom se osećate prijatno i zadovoljno predstavlja izvor dobre energije, stoga je bitno da uvek unosite neke novine u enterijer kako biste zadržali osećaj komoditeta koji možemo imati samo u svojoj kući.

 

Postoji nekoliko trikova kojima ćete potpuno oplemeniti prostor:

 

  • 1. Pronađite novo mesto za sto/fotelju/komodu

 

Ponekad je dovoljna sasvim mala promena, a da učini tako mnogo. Jednostavno, napravite mali razmeštaj i dobićete novu sobu bez ikakvog ulaganja. Sigurno imate fotelju koja vas nervira jer stoji na tom mestu, probajte da zamenite mesta sa nekim drugim delom nameštaja i videćete razliku.

  • 2. Dodajte crnu ili belu boju

 

Crna i bela boja imaju veću moć od svih ostalih, jer daju notu sofisticiranosti. Tako da, nabavite neki crni ram ili jednostavnu sliku sa crnim i belim tonovim i već ćete imati doživljaj velike promene. Ukoliko ste talentovani, možete i sami nešto naslikati i ostaviti lični pečat u svom domu. 

 

uređenje doma, Dnevna soba, enterijer, dizajn enterijera
foto: Shutterstock
  • 3. Restaurirajte stari nameštaj

 

Svi imamo u podrumu neki stari sto ili policu koji skupljaju prašinu godinama. "Aktivirajte" svoje antikvitete i presvucite ih modernim bojama. Najbolji efekat ćete postići tako što ćete prefarbati stari komad nameštaja i iskoristiti ga kao policu za cveće i knjige.

 

dnevna soba, dekor
foto: hgtv

Pustite mašti na volju, sve što zamislite, možete da uradite i nećete pogrešiti kada je nameštaj u pitanju. Svaka promena je dobra i poželjna, a i uvek možete da vratite svoj stari sto u podrum i dođete do neke nove ideje

 

 

makonda-tracker