osmelite se za promene

Ogledala, biljke i izgužvana posteljina — savršenstvo: 3 detalja koji će od vašeg doma napraviti raj

2

Ukoliko vam nedostaje neke promene i atmosfere u kojoj ćete se osećati spokojno i koja će vas činiti zadovoljnima, odnosno bićete ispunjeni u svakom minutu dok ležite u svojoj sobi, onda su ovi trikovi ti koji vam mogu raspoloženje uvek držati na visokom nivou. 

foto: Shutterstock/Syda Productions
foto: Shutterstock/Syda Productions

Pre svega, ako ste osoba koja voli da u prostoriji ima dosta svetla, onda najpre je heophodno da vam zavese budu od materijala koji propušta dovoljno sunčevih zraka. Ono svakako pomaže u ličenju hormona sreće tako da mislite i o tome. 

 

Ako živite sami, onda je potrebvno da u svoj prostor unesete malo života i to pravog života. Iako tako gde spavate ne treba da bude previše biljaka, ipak možete dodati nekoliko zelenih ili drvenastih koje mogu biti postavljene uz vaš krevet, kao i uz ćoškove koji su slobodni za to. 

 

 

Međutim najveću promenu napraviće ogledala koja možete dodati u vaš prostor i tako donetei pravi umetnički duh u vašu sobu. Takođe, možete dodati i stankeni nameštaj u vidu stolice i stočića na kojima ćete držati vaše privatne stvari ili detalje koji dodatno krase vaš dom. 

 

I na kraju dve stvari koje su suprotnosti, ali zajedno daju pravi mir. Dakle za vaš krevet izaberite pamučnu postaljinu, belu, u kojoj ćete se osećati najprijatnije i tako ćete mirno spavati i uživati u svakom minutu sna. 

 

Retro crvenkasti tepih razbiće svedenost boja i pri svakom ulasku u sobu za spavanje ujedno će vam podići energiju i vraćati vedrinu, dok će vas ostali elementi smirivati. 

 

Sve to može izgledati ovako!

Da li vam se dopada?

 

 

 

makonda-tracker