čista inspiracija

U ovoj suknji je nemoguće izgledati loše: Leticija od Španije pronašla je REMEK-DELO kakvo svaka žena treba da ima

0

Damska, jednostavna, odmerena, a ipak – ova suknja španske kraljice je toliko očaravajuć ada je jedino što vidite na fotografijama

Španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI na obeležavanju Dana oružanih snaga
Španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI na obeležavanju Dana oružanih snagafoto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

Leticija od Španije, supruga kralja Felipa VI, važi za nekrunisanu kraljicu reciklaže i često i rado ponavlja stare komade i odevne kombinacije, a svaki put kada ponese nešto u čemu je ranije nismo videli – modni svet zastane na trenutak.


Jedna od zvanično najbolje obučenih žena planete savršeno se prilagođava svakoj prilici, birajući odeću koja je ujedno i efektna i suptilna i odiše damskim stilom. Tako je bilo i proteklog vikenda, kada je kraljevski par prisustvovao obeležavanju Dana oružanih snaga u Granadi.


Dok je njen suprug nosio uniformu, u skladu s tradicijom, kraljica Leticija izgledala je božanstveno u ženstvenom i otmenom autfitu savršenom za letnje svečanosti.

 

Njen izbor bila je Boüret bluza kratkih rukava i s V-izrezom, koja naglašava ramena, uvučena u pravo modno remek-delo – nesvakidašnju suknju idealnu za svaki tip građe.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA


Leticija se, naime, pojavila u suknji A-kroja, dubokom komadu koji se postepeno širi, a u pitanju je model ukrašen "prskanim" raznobojnim šarama na beloj pozadini. Reč je o komadu koji potpisuje seviljski brend José Hidalgo, sjajnom ako želite da izgledate vitkije i vizuelno izdužite figuru.

 

Španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI na obeležavanju Dana oružanih snaga
Španska kraljica Leticija i kralj Felipe VI na obeležavanju Dana oružanih snagafoto: EPA-EFE/JORGE ZAPATA

Španska kraljica kombinovala je uz to ciklama tašnu s kroko efektom marke Ansa per Ansa Menorca, kao i slingback cipele u istoj nijansi s potpisom Magrita, njene omiljene modne kuće kada je reč o obući.

 

Vrlo prikladno, uz to je kombinovala zlatne minđuše PABERY joyas, s kamenčićima u više boja, savršeno uklopljenim uz suknju, a kosu je podelila na razdeljak sa strane i vezala u nizak rep.

 

 

makonda-tracker