veličanstvena

Zavodljivo, providno, a DAMSKI! Kejt Midlton ponovo u haljini kojom je 2019. hipnotisala planetu

1

"Prekinite sve, ponovo ju je obukla", komentarišu zaljubljenici u stil Kejt Midlton, princeze od Velsa

Kejt Midlton, princeza od Velsa, na baštenskoj zabavi u Bakingemskoj palati
Kejt Midlton, princeza od Velsa, na baštenskoj zabavi u Bakingemskoj palatifoto: GEORGE ROGERS_POOL / Sipa Press / Profimedia

U Bakingemskoj palati održana je prva baštenska zabava otkako je Čarls III zvanično krunisan kao kralj, a britanska kraljevska porodica nastavila je njom nedelju svečanosti i slavlja nakon svečane ceremonije krunisanja proteklog vikenda.


Dame su pripremile najlepše haljine i šešire, ali ponovo su u bile u senci Kejt Midlton, supruge princa Vilijama, koja je još jednom pokazala da je, makar po stilu, spremna da jednog dana bude kraljica-pratilja.


Princeza od Velsa, prva s ovom titulom od pokojne princeze Dajane, opravdava činjenicu da je na neki način naslednica voljene trendseterke ledi Di, a sada je to učinila uz pomoć stare haljine.

 

Kejt se pojavila u kreaciji koju je, naime, nosila 2019. godine na konjskim trkama Rojal Askot, a radi se o svetloplavoj haljini modne kuće Elie Saab.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Ovaj komad bio je deo resort kolekcije 2019, a u pitanju je vrlo otmen poluprovidan model koji je u gornjem delu pripijen uz telo, dok se donji sastoji iz više slojeva tila. Haljina je ukrašena čipkom, svetlucavim detaljima i pussy mašnom, a Kejt ju je ponela s efektnim nakrivljenim šeširom koji ima predimenzionirani bledi cvet.


Kada je Kejt Midlton prvi put nosila ovaj model, njeni obožavaoci bili su oduševljeni pomalo smelim odabirom supruge princa Vilijama, a sada su se posebno obradovali što su je ponovo videli u istoj haljini.

 

Kejt Midlton na Rojal askotu 2019. godine
Kejt Midlton na Rojal askotu 2019. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL


"Prekinite sve što radite, opet ju je obukla", "Kakva će kraljica biti ova žena...", "Samo Kejt može da nosi toliko providnu haljinu i izgleda kao dama", "Mnogi mogu da uče od princeze od Velsa"... komentarišu ljubitelji kraljevske porodice.

 

 

makonda-tracker