Krunisanje

Godinama je verna istom modelu: Kejt Midlton toliko voli ove cipele da ih ima u nekoliko boja

0

Iako važi sa skromnu damu, cena jednih salonki je 630 eura

foto: Julie Edwards/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Julie Edwards/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svi imamo taj jedan omiljeni par cipela u našem gardaroberu, koje nosimo uz ama baš sve kombinacije kada je neophodno da izgledamo savršeno, a takav par ima i Kejt Midlton.

 

U pitanju su salonke marke Gianvito Rossi, model 105, i Kejt nema samo jedan par već kako najmanje šest pari cipela, i to u različitim bojama. Iako važi sa skromnu damu, cena jednih salonki je 630 eura. Ipak, ove cipele se isplate, jer princeza bira da ih nosi u svakoj prilici.

Nije propustila priliku da ih obuje ni za krunisanje kralja Čarlsa III. Svojim izdanjem je po mišljenju mnogih nadmašila je i kraljicu Kamilu.

 

Snimak sa krunisanja kralja Čarlsa III

 

Nosila je dugi ogrtač u kraljevskim bojama ispod kojeg se nazirala elegantna haljina modne kuće Alekander Mekvin. I dok je haljina skrojena posebno za ovu priliku, princeza od Velsa obula je upravo svoje omiljene štikle u beloj boji.

 

Salonke Đanvito Rosi su modni klasik i lepo izgledaju u najrazličitijim kombinacijama, zbog čega su ovakve štikle omiljeni izbor mnogih dama. Poslednjih godina se nekoliko puta fotografisala u ovim cipelama, a neke od boja koje poseduje su crna i bordo.

 

 

Kejt nosi svoje omiljene bele salonke
Kejt nosi svoje omiljene bele salonkefoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Ove cipele proizvedene u Italiji, i sam dizajner ih je opisao kao oličenje tri ključne karakteristike - elegancije, ženstvenosti i modernosti. Stileto štikla je visine 10,5cm, a modeli se mogu pronaći u glatkoj i brušenoj koži.

 

makonda-tracker