čarobno

Uz omaž Dajani, dostojna buduće kraljice: Kejt Midlton na krunisanju u veličanstvenoj haljini za modnu istoriju

0

Princeza od Velsa oduševila je na krunisanju kralja Čarlsa III

Kejt Midlton na krunisanju kralja Čarlsa III
Kejt Midlton na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: EPA-EFE/Andy Rain

Krunisanje kralja Čarlsa III je događaj koji danas prati ceo svet. Sin kraljice Elizabete Druge je ušao u istoriji kao britanski prestolonaslednik koji je najduže čekao na presto - čitavih 70 godina.

 

I dok su sve oči uprte u britansku kraljevsku porodicu, maltene da ne postoji osoba koja se pita šta je princeza od Velsa odlučila da ponese u ovoj posebnoj situaciji.

 

Kejt Midlton je blistala u svilenoj haljini u boji slonovače, koju potpisuje Alexander McQueen koja je imala srebrni vez i vez ruže, čička, narcisa i deteline koje predstavljaju svaku od četiri nacije.

 

Preko je imala ogrtač u bojama britanske zastave.

 

Princeza od Velsa nije nosila tijaru već je umesto nje na glavi imala ukras Jess Collett & Alexander McQueen u formi lovorovog venca, sa srebrnim polugama, koncem i kristalima koji su savršeno upotpunili kombinaciju.

 

1 / 6 Foto: Andrew Milligan / PA Images / Profimedia

 

Princeza od Velsa je na dirljiv način odala počast Dajani noseći biserne i dijamantske minđuše, a takođe je odala počast i kraljici Elizabeti Drugoj noseći ogrli George VI Festoo,  koja je bila poklon kralja Džordža VI za njegovu ćerku.

 

NIšta manje nismo ni očekivali od princeze od Velsa. Pravi modni pogodak.

 

 

makonda-tracker