u njegovom stilu

Princ Lui sve zasenio na krunisanju i nasmejao svet: Ovaj trenutak će se prepričavati godinama

0

Princ Lui se vratio, preneli su strani mediji.

Princ Lui, princeza Šarlot i Kejt Midlton na krunisanju kralja Čarlsa III
Princ Lui, princeza Šarlot i Kejt Midlton na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: EPA-EFE/Andy Rain

Najmlađi sin princa i princeze od Velsa, princ Lui uvek uspe da ukrade šou na kraljevskim događajima, tako što se isplezi ili dramatično pokriva uši na balkonu Bakingemske palate, a ni danas nije "izneverio" svoje fanove.

 

Najmlađi sin princa i princeze od Velsa Lui - koji je napunio pet godina 23. aprila - ponovo je nasmejao milione ljude širom sveta, ali i sve u Vestminsterskoj opatiji.

 

Princ Lui, koj je izgledao preslatko u kraljevskoj odeći šivenoj po meri, nije bio fasciniran onim što je video u Vestminsterskoj opatiji.

 

Delovao je nezainteresovano, a kamera je zabeležila da je zevao tokom cele ceremonije. 

 

On je tako razgledao opatiju i pokušavao da ćaska sa starijom sestrom Šarlot, koaj je s druge strane pokušavala da prati ceremoniju krunisanja. 

 

Kako prenosi Daily Mail, u televizijskom prenosu krunisanja vidi se kako Lui lupa nogama, a Kejt Midlton mu šapuće (verovatno da se smiri).

Princ Lui na krunisanju kralja Čarlsa III
Princ Lui na krunisanju kralja Čarlsa IIIfoto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Sada se čini i opravdan strah da li je princ Lui bio spreman za krunisanje ili je ova ceremonija ipak previše za jednog petogodišnjaka. 

 

Princ u početku nije trebalo da prisustvuje krunisanju, ali izgleda da je porodica u poslednjem trenutku odlučila da ga uključi u službu.

Smatra se da princ Lui neće prisustvovati sutrašnjem koncertu u Vindzoru.

 

makonda-tracker